Naz1616 Merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamileyim doktora gitdim bugün cinsiyet söylemesini beklemiyordum birden gözünüz aydın kızimiz geliyor dedi 2 oğlum vardı çok kız istiyordum rabbim nasip etdi çok şükür sizlerin cinsiyetler ne
femme Naz1616 rabbım saglıgıyla kucagımıza almayı nasıp etsın :) bızım erke ama ılk :) ben de kız ıstemıştım ama rabbım bunu nasıp ettı :)
umena Naz1616 hayırlı uğurlu olsun benimde iki abim var annem hep der ki sana hep sey derdim sen kızsın diye mi ince ince ağlıyorsun😹😹 bide büyük abim küçük abimden sonra beni görünce sey demis aannee kız kardeşimin pipisi oluşmamış 😹😹😹 buarada kolay gelsin iki abiyi yönetmeye çalışan bir cadı olabilir benim gibi abimler de beni dinlermiş haah 😹😹 benim oğlum oluyor insaallah
Seydo54 Naz1616 2si de oglan 3e cesaret edebilir miyim bilmiyorum 🙈 ya o da erkek olursa🤣 anam anam anam evde 4 erkek, saka bi yana yeterki saglikli olsunlar,, sizde saglikla alin kucaginiza
Naz1616 umena bende 2 erkekden sonra gelen kızım 2 abim var çok şükür babada nasip etdi rabbim sağlıkla gelsin inşallah Allah razı olsun
Sena00 Naz1616 gözünüz aydın belirtilerde farklılık varmıydi acaba benim de bir kızım var 14 haftalık hamileyim belirtilerim kızıma göre çok farklıydı iki hafta sonra doktora gidecez merak ettim
Naz1616 Sena00 benim belirtilerim kızdan çok farklıydı erkeklerde çok kustum bunda sadece bulantım çok oldu ama kusmadim birde bunda çok yorgun ve halsiz hissetdim kendimi hep uyku modundayim oğlanlar kasıklarımda ağrı yapti bu belimde ağrı yapıyor birde oğlanlar da kesem yuvarlakti ultrisonda bunda daha geniş kesem
Yuliaece Naz1616 maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sapa sağlam ama birşey söylemek istiyorum 13.hafta henüz çok fazla erken 18.haftaya kadar yanılma payı var hatta bazen 20.haftaya kadar yanılma payı var kız bebeklerde bu yüzden hemen hazırlık yapma derim sevincini de biraz daha yarım yaşa bence çünkü sonra uzulebilirsin birazcık inşallah Allah gönlünüze göre versin☺️💜
Naz1616 Yuliaece benim 2 oglumdada doktor benziyor falan dedi ama bunda direk ben cinsiyet bile sormadan kızımız geliyor hazırlıklara başla dedi hiç şüphe etmeden doktor birde baya eski bir doktor yanilirmi bilemedim
Mrvedmrhan Yaa Saglikla kucaginiza almak nasip olsun erkeklerden sonra kizlar cok narin geliyor 😅 benimde bir oglum bir kizim var bende suan 13 haftalik hamileyim cinsiyetini ogrenmek icin henuz gidemedim bakalim ne olcak 😍
Naz1616 Mrvedmrhan hayırlısı olsun inşallah sagsaglim kucaginiza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu
3kuzuAnnesiyim Naz1616 Allahım banada 2 kızdan sonra oglum gelıyor dıye boyle post acmayı nasip et hayırlısıyla Amin😊hayırlı olsun canım tahmın edebılıorum sevıncını ve heyecanını
Yuliaece Naz1616 Doktorun bunu demesi yanlış zaten çünkü bilimsel olarak zor yani sonradan penis gelişebilir bebekte bu yüzden en az 16 en fazla 20 haftaya kadar yanılma payı var