tatliheyecanim02 Kizlar cumartesi günü doktora gittim aşırı mide bulantısı ve kusmadan dolayı prilam verdi düzenli içiyorum ama hala kusma ve bulantı yaşıyorum vucut alışana kadar bu şekilde mi oluyor acaba
nur34_ tatliheyecanim02 vicut alismasi degil ilk baslardakj bulanti kusma yuksek derece oluyor ilac bile etki edemiyor bn 30 haftadym hala kullaniyrm doguma kadar devam
Nurcanben tatliheyecanim02 valla vücudun alismasiyla ilgilisi yok 3 aydır kullanıyorum hala deli gibi kusuyorum geçmiyor malesef kafayı yicem artık
Zeyemzey tatliheyecanim02 bende prilam bi işe yaramamıştı hatta onu içince kusuyodum sonra ayva yiyerek geçiyodu mide bulantım
oykucimen tatliheyecanim02 prilam içmiyorum artık çünkü o kusacağım var ise kusturuyo 36+3 halaa kusuyorum. Kaçınılmaz malesef.
tatliheyecanim02 Zeyemzey henüz midemi bastiran bi yiyecek keşfedemedim sabah muz yedim tutar diye ama yediğim gibi 🤮🤮 malesef :((
tatliheyecanim02 oykucimen bende birakmayi düşündüm cunku hic bi ise yaramıyor yine kusuyorum ve hep midemde rahatsız bir hissiyat var bunun cozumu yok gibi çekeceğiz mecbur
Sahnedekimadam Sabah öğle akşam yemekten sonra iç canım.. akşam bulantıların daha fazlaysa 1 tane daha içebilirsin..
tatliheyecanim02 Sahnedekimadam sabah başlıyor benim ama bütün gün midem sallantida ne yesem kusacak gibi hissediyorum ac karnına dediği için aç karnına içiyorum ama daha çok tetikliyor sanki bide tok karnına denerim 🤗
Sahnedekimadam tatliheyecanim02 Bana da sabah 1 gece 2 iç dendi ama öyle işe yaramayınca böyle bir rutin oluşturdum daha etkili olduğunu düşünüyorum 🤗
tatliheyecanim02 Elfelf0 dun gece 2 tane içtim bende ve sabah kusturdu beni keser diye düşündüm ama belki suan bulantilar cok yoğun diye ilaç etki etmiyordur :(
nur34_ tatliheyecanim02 inşallah canm mide bulantısı olunca istahta olmuyor saglikli beslenemiysn busefer zor yani bn asiri hassas bi mideye sahibim oncedende kusan bulanti yasayan biri oldugum icin gebelikte iki kati zorlandim zorlanyrmda
LeylaNil92 tatliheyecanim02 İçsende oluyor malesef. 17 haftalık olduk durum hala aynı ne zaman bırakabilirim Allah bilir 🙄
tatliheyecanim02 LeylaNil92 cinsiyeti belli mi kız bebek çok bulantı yapıyormuş cunku ona göre bende tahmin yapicam kendime 🤣
tatliheyecanim02 nur34_ evet ya bende beslenemedigim için çok üzülüyorum zarar vereceğim diye Allaha emanet insallah duzelecegiz