Aleynaerayy22 Kucukpanda90 Özel Vega hastanesinde doğum yaptım normal sezaryan fiyatı 9600 dü ben takipli hasta olduğum için indirim oldu 7500 e anlaştık ama ben ekstra 1000 daha verdim gece doktorlar gelmek zorunda kaldığı için
Kucukpanda90 Aleynaerayy22 takipli hasta nası oluyorsunuz neye gore indirim uygalandi. Bende bugun vegada sordum 9.600 dediler bana fazla geldi merak ettim diger hastanelerde nasil diye
Kucukpanda90 Dyg1026 teşekkur ederim. Bana fiyat fazla gelmişti ama sanirim bu yılki fiyatlar hastanelerde bu sekilde
Ceyda76 Kucukpanda90 11.500 Çorlu optımette Esengül hanım klınıkten gelıp doğumu yaptırcak Ikız gebelık sezeryan ıkı gün kalacağız hastanede
Kucukpanda90 Ceyda76 ikiz gebelik olup 2 gun kalicaginiz icin fiyat farki varmi tek gebelikte tek gecedede fiyat aynimi acaba bilgniz varmi
Ceyda76 Kucukpanda90 aynı fiyatmış .Sadece bu sürece ıste bebek doğunca yapılan aşılar tahlıller var onlar dahil değil dıye bılıyorum bu hafta cuma gıdecegım daha detaylı da sorarım
Kucukpanda90 Ceyda76 dogum öncesi yapılan tahliller fiyata dahil diye konustuk bizde. 2 sene öncesi doğum sonrası anne ve bebegin 1 er doktor kontrolüde ücretsizdi suan sormadim onuda sorucam bnde
Ceyda76 Kucukpanda90 kontroller hala geçerli de arkadaşım yaptı bırer kontrol gecerlı ama doğarken olan tahlıl var topuk kanı ve yenıdogan aşıları özelde dogdugu ıcın dışardan alınıp vurulabılır
Mayisannesi34 Merhaba arkadaşlar bu fiyatları ödeyecekseniz kesinlikle fatura alıp sgkya başvuru yapın. Paranızın yarısından fazlasını alabilirsiniz