6+2yiz şu an. Geçen pazartesi günü ilk randevumuz vardı. Kısmet olmadı henüz bebeğimi göremedim iyi mi sağlıklı bir gebelik mi ne olduğunu bilmiyorum. Hataydaydık. Muğla’ya geldik uzun bir yolculuk yaptık. Deprem günü aracımızı alamadığımız için 5 saat soğukta ve yağmurda yürüdük. Üzerimize evin duvarları yıkıldı. Bütün bunlara rağmen benimle olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşünerek kendimi iyileştirmeye çalışıyorum. Bugün 5te onu görüp kalp atışlarını duyacağıma inanıyorum ❤️

12.haftadayız iki çocuğumu kurtarmaya çalıştım 18 saat yolculuk yaptım bikaç gün orda burda bikaç gün arabanın içinde geçirdik 15 inde kontrolüm vardı nasip olmadı

37 haftalık hamileyim 3 yaşında kızım vardı iki çocuğumu da bana bağışlasın diye dua ettim deprem anında.. çok şükür su an iyi yerdeyiz tüm aile dağ evine geldik. sonra doğum çantamı almak için eve gittik ikinci depremde kızım yanımda değildi ona koşarak gittim. Arabadan inmiştik. Biz çok şükür iyiyiz ama bunu demeye utanıyorum:..

Biz sivasda hissettik orda olan o durumu yaşayan herkese çok geçmiş olsun biz televizyon da hüngür hüngür ağladık rabbim yar ve yardımcıları olsun 🤲

15+4 depreme hatayda yakalandık eşimle birlikte çok zor bir şekilde çıktık yaşadıklarımız o sallantı gözümün önüne geldikçe aklimi kaybedecek gibi oluyorum ama çok sukue iyiyiz dün randevum vardı kısmet olmadi inşallah iyidir bebeğim

Evet cooook kötüydü rabbim bidaha yaşatmasın bugün eve geçtik ama nasıl bidaha yatacam bu evde onu bilmiyorum gözlerimi kapatamiyorum aklımdan gözümun önünden o anlar gitmiyor 😔😔

32.haftadayim panik atagim War o anlarda gitim bdha geldim snk

HappyMom

HappyMom
    38+1 haftalıktım doğuma son bir gün vardı. Tüm arkadaşlarım ve ailem ile birlikte bebeğimin odasının son düzenlemelerini yaptık eğlendik güldük sabahına tekrar buluşmak için sözleştik. Gece heyecandan çok zor uyudum ve uykumuzda deprem geldi çattı. Yataktan nasıl kalktık nasıl kendimizi korumaya çalıştık hayal mayal hatırlıyorum. Bi kaç saniyeliğine hafifleyince yıkılan duvarlar arasında kendimizi zor dışarı attık. Dışarı çıktık ne görelim her yer enkaz altında. Önce aileme ulaşmaya çalıştım sonra da eşimin ailesine ardından arkadaşlarıma. Ailem iyiydi ama eşimin ailesi hepsi enkaz altındaydı. Arkadaşlarım da öyle.
    Görümcemi, iki küçük bebeğini, kayınbabamı çıkardı eşim tam 11 saat uğraşarak. Kaynım yaralıydı onun için çabalamaya başladı onu da yaralı olarak cıkardı ama maalesef kayınvalidem vefat etmişti enkaz altında. Hatay’da hastaneler de yıkıldığı için acilen beni ve kaynımı Mersin’e getirdi eşim. Ailem olmadan sevdiklerim olmadan bir başıma acilen sezaryene alındım. Muayene olmam ile ameliyata girmem arasında sadece 10 dk vardı.
    Hayat çok acımasız. Bir gün önce hayaller kurduğum evladımın odasını dizdiğim arkadaşlarımın neredeyse hepsini kaybettim. Kayınvalidem torununu görmek için günleri saatleri sayarken onlarca örgü örmüştü ama şu an geriye hiç biri kalmadı.
    Tek tesellim oğlumu sağ Salim kucağıma almış olmak. Bugün tam 1 hafta oldu doğum yapalı :(

İstanbul için binanızı kontrol ettirmek istiyorsanız istanbul belediyesinin sayfasından form doldurabilirsiniz.
      Link veremiyorum yasakmış. Forumdan soguttunuz! Bye.

Scerennn canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın muğlada nereye geldiniz bende muğladayım eğer doktor hastaneye veya farklı birşey istersen yardımcı olabilirim siz iyi olun yeterki ❤️

Psikolojim o kadar bozukki 9 gundur arabada yatıyorum her yerim şiş.. 2. Depreme hastanede yakalandım travma oldu. Nasıl doğurucam bilmiyorum

babygst

Meryem_duzen

canselnzm

Eylulmom_

Kızlar çooook şükür çok iyi. Dün kalp atışını duyduk. Hiçbir sorun yok her şey yolunda dedi doktor.
        Muğla’da milastayım. özel bir klinik aradı bizi buraya gelir gelmez. Takibinizi yapmak istiyoruz depremzedelerden hiçbir ücret talep etmeden her şeyi yapıyoruz gelin dediler. Oraya gittim çok ilgili ve çok samimilerdi.
        Galiba bu kadar kötü şeyin içinde küçük bir mucizem oluyor 🥹❤️🙏🏼

Scerennn çok şükür canım rabbim sağ saglim kucağına almayı da nasip eder insallah ve deprem üzüldügünüz son şey olur dilerim ki Milas bana çok uzak yakın olmanı çok isterdim burda sana destek olmak yoldaş olmak için herşey gönlünce olur insallah 🙏🏻