Sumeyye1234 Zeyzey_1405 oto koltuğu gibi olmuyor ama emniyet kemeriyle sabitliyordum olduğu kadarıyla
TugSozTan nilsmomy hanımefendi kangurudan kanguruya fark ediyor. Yenidoğancılar kullanabileceği kangurulara özel olarak belirtiliyor ki biz kanguruya 3 ay sonrası kullanabilecek şekilde aldık çünkü slingimizde var. Ayrıca yenidoğan için kangurunun uygun olmadığını düşünüyorum. Sling daha anne karnında hissiyatı veriyor. Her ebe başka şey söylüyor o yüzden biz kendi mantığınıza göre ilerlemeyi tercih ediyoruz ki doktorumuz yenidoğan için sling önerdi
Nskyhn Bence arz talep meselesi 😂 kış bebegiydi aldık. Toplasan 4,5 ayda gün olarak 1 ay kullandık. Allah’tan yeğenim oldu hemen onlara verdik. Onlarda sanırım o kadar kullanır 😂 ama yazın bahar falan olsaydı çok kullanılırdı dışarı gir çık et
Nskyhn Mihsu yuhhhhh Serum fizyolojik ve burun açma aletleri ne kadar önemli biliyor musunuz Bı de kaya tuzu ne kendinize gelin dinlemeyin bu arkadaşı bebeğinize yazık etmeyin
Mihsu Nskyhn seslenmenize dikkat edin lütfen ben o aletleri zaten kullanıyorum otri bebe kullanıyorum 2 senedir önemini sizden iyi biliyorum seruma gerek yok diyorum araştırmamış olabilirsiniz o sizin bilgisizliğiniz ama tuzdan daha iyidir kaya tuzu ile yapılan serum Ahmet marankiden biliyorum normal tuzdan yapan da var tuza boğmuyorsunuz suyu. bana göre de yabancıların videosunda o su dere gibi akacak şekilde fazla fazla veriyorlar gayet e sümüğü çıkıyor ama biz bir şırınga veriyoruz arkaya ulaşmadan verdiğin delikten gidiyor mesela? demek ki bir şeyleri yanlış yapıyoruz araştırmandan eleştirmeyin
nilsmomy TugSozTan Hanımefendi tekrar belirtiyorum ben sizin ne kullandığınıza yorum yapmadım. Okuma yazmanız yok mu yenidoğan aparatından bende bahsetmişim zaten. İnsanlara bilgi vermek amaçlı yazdım. Banane sizin tercihinizden. Kullanmayın mı demişim.
TugSozTan nilsmomy yani siz kullanın ben size neden kullanıyorsunuz ya da kullanıyor musunuz diye sormadım ki bu benim düşüncem ben doğru bulmuyorum siz bulursanız okey
nilsmomy TugSozTan Ben sizin düşüncenize de bir şey demedim bu tepkinizi anlayamadım çok yersiz😂 siz 3 ay demissinizbende 1. Ayda kullanılabilir diyorum belki merak eden vardır, kullanmak isteyen vardır bilgi olsun diye. Garip garip tepki vermenize gerek yoktu 😂 naparsanız yapın banane
TugSozTan Dilek_60 hanımefendi tercih meselesi. Biz kangurumuzu 3 ay sonra ve üzer şeklinde aldık. İlk aylarda sling almıştık siz isterseniz kullanın. Yazdığım yorumda yenidoğan asla kullanamaz demedim ki isteyen kullansın biz doğru bulmuyoruz
2kidsmoms Aleynaerayy22 çünkü ben puseti uzun zaman kullandım şaşırdım posta. Kapalı modeller zaten kullanışlı değil tavsiye edilmiyor. Benim oğlum kışın doğdu 6 aylıkken falan ayakları poşetten dışarıya tabii ki çıkıyordu ama bükülmüyordu. Diğerine koyduğumda çok küçük olduğu için sadexe önünü görüyordu etrafı görmüyordu. Ama pusetin etrafı açık olduğu için tam yaz döneminde arabasıyla dolaşırken ona bindiriyordum neredeyse 1 yaşa kadar kullandı öyle
Bir_prens_annesiiiii Aleynaerayy22 eşim tutturdu hastaneden çıkarken neyle çıkarıcaz alalım diye bende gerek yok içine bir süre sonra sığmıyor dedim henüz almadık bakalım
Aleynaerayy22 Bir_prens_annesiiiii yani max 6 ay burdan anladığım kadarıyla sonrası kenarda kalcak hep 🙄
Annesininportakali53 Aleynaerayy22 eşim illa alalım demişti ben aldırmadı gorumcem de bana çok rahat eder al benimkini kullan dedi verdi ama sor kullandım mi sadece doğduğu gün hastaneden çıkarken koydum 20 dk yol gittik bu kadar onun dışında hiç koymadım zaten ağlıyor du içine koyunca bide iki büklüm duruyor gibi geliyordu iyi ki almamışım dediğim şeylerden biri
Aleynaerayy22 Annesininportakali53 bencede rahatsız duruyor bebisler biraz öyle 😇 sonrasında gidip gelirken ne ile taşıdın dışarda canım
Annesininportakali53 Aleynaerayy22 zaten çıkmadım kontrolleri dışında kontrollere de portbebe ile mükemmel birsey rahatlık ve çok sıcak tutuyor