Aleynaerayy22 Azra41 benimkide çok sevmişti puseti hep içinde yatıyordu koyunca ayakları değişik duz durmayınca içinde doktor koyma artık dedi bende kullanmamaya başladım
Zeyzey_1405 Sumeyye1234 emniyet kemerini pusete bağlayabiliyomusunuz bende o şekil yapmayı düşünüyorum ama olur mu bilemiyorum
Sumeyye1234 Zeyzey_1405 oto koltuğu gibi olmuyor ama emniyet kemeriyle sabitliyordum olduğu kadarıyla
TugSozTan Biz puseti ve portbebeyi araba ile beraber aldık. İlk hamileliğim kanguruda aldık neyin lazım olup olmayacağınız kestiremiyoruz. Her bebek çok farklı. Kimisi pusette duruyor kimisi kanguru seviyor
Zumzugukodummuzzingillatirim Aleynaerayy22 kizim uzun bir bebek. 6.5 olduk ay sonu 7 aylik oluyor ama hala sigiyor bence sizin kullaniminzda bir sorun var 😂 cocugu assa dogru mu yerleştiriyorsunuz napiyorsunuz
Aleynaerayy22 Zumzugukodummuzzingillatirim hayır normal şekilde yerleştiriyorum ne alaka. Sığmıyor ona rağmen iki büklüm oluyor bacakları bizim pusetimiz küçük burdan anladığım o
Zumzugukodummuzzingillatirim Aleynaerayy22 puset ölçüsü genelde aynidir. Ama bizimki hem puset hemde oto koltuk bu yuzden bir tik buyuk olabilir.
TugSozTan Aleynaerayy22 yenidoğan içinde var 3 ay sonrası içinde biz hem kanguru hem sling aldık slingler yenidoğan için kullanılıyor. Kanguru 3 ay sonrasında kullanabiliriz
nilsmomy TugSozTan Bizim ebemiz 1. Aydan sonra kullanabilirsin dedi ben 1. Aydan beri kullanıyorum. Üstelik 1. Ayı beklemeden yenidoğan aparatlarıyla daha erken bile kullanılabiliyor
Hazalaskin Aleynaerayy22 3 hafta mı bebeğim iri bi bebek olduğu halde ayına göre önden gittiği halde 7 ay tepe tepe kullandık
Dilek_60 Nasıl kanguru 3 ay sonra kullanmaya başlanıyor etrafımda gördüğüm herkes 40 ondan sonra kullanmaya başlamıştı dışarı çıkarken
Hazalaskin Dilek_60 3 aylık olmadan kullanmak sağlıklı değilmiş kalça çıkığı omurga sıkıntılarına sebep olabilir demişti çocuk doktorumuz 3. Aydan sonra bile kısa kısa zaten kullanılıyor günlük 15 -20 dakika gibi
TugSozTan Dilek_60 hanımefendi tercih meselesi. Biz kangurumuzu 3 ay sonra ve üzer şeklinde aldık. İlk aylarda sling almıştık siz isterseniz kullanın. Yazdığım yorumda yenidoğan asla kullanamaz demedim ki isteyen kullansın biz doğru bulmuyoruz
TugSozTan nilsmomy yani siz kullanın ben size neden kullanıyorsunuz ya da kullanıyor musunuz diye sormadım ki bu benim düşüncem ben doğru bulmuyorum siz bulursanız okey
Mybabeela Aleynaerayy22 serum genelde hastalık dönemlerinde çok tıkalı olduğunda işe yarıyor. Yani şırıngayla her gün açmıyorum ben ama kalorifer olduğu için ortam çok kuruyor aspiratör çekmiyor haliyle. Birkaç damla damlatmak yumuşatıyor.