ilknurdnc68 Bende suan üçüncüye hamileyim bir yaşında ve üç yaşında kızım var ilkinde biraz hissetim bulantı ve kusma oldu ikincisinde hiç kusmadım. Midemde bulanmadı ama bu üçüncüsünde mide bulantımdan hamile oldugumu anladım test yapmadım çünkü o kadar yogun bir şekilde mide bulantısı hisettim hatta bu daha ikihaftalıkken başladı suan 10 haftalıgım kraker öneririm bir hap var mide bulantısı işin doktor veriyor onu kulandıgıö zamanlar kusmadım mide bulantımıda azalttı canım🌸
cevriye35_ ilknurdnc68 Teşekkür ederim denerim 😊 Allah sağlıkla bagislasin evlatmizi bizlere benimde 3 yasinda oglum var 😊
Yulos İlk hamileliğim. Bulantım özellikle 5-7 haftalar arasında çok yoğundu ama artık ara ara bulanıyor. Yeni yeni de baş ağrısı başladı maalesef. Sizlerde baş ağrısı var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?
cevriye35_ Yulos Bendede oluyor baş ağrısı bol bol su içmek lazım temiz hava almak simdilik uyguladıklarım
Yulos Sizlerde işe yarar mı bilemiyorum ama midem bulandığında sırtüstü uzanıp kollarımı başımın üzerinde birleştirmek beni çok rahatlatıyor nedense
kubiko__ İlk hamileliğim 4+5 deyim ağzımda metal tadı var öyle mide bulantısı vs yok çok fazla ara ara regl arısı gibi bi ağrı oluyor geçiyor sonra ve aşırı halsizlik var normal deniliyor bunlarda
soulmate35 kubiko__ canım ben de yeni öğrendim benim de ağrılarım oluyor özellikle bel ve kasık. göğüs hassasiyeti de var aynı şekilde
ilknurakdogan1 merhabalar 5 hafta 6 günlük şuan çok fazla bulantım var ilk hamilelik . Geceleri özellikle çok uyanıyorum o kadar halsizim ki bıraksalar hep uyurum o derece ☺️ ben ek olarak bi soru sormak istiyorum kese içinde ne zaman gördünüz acaba
cevriye35_ ilknurakdogan1 Merak etmeyin bende aynı hep uyuyorum kilo aldım hatta 😅 bizde 5+5 teyiz. Kese içinde olduğunu geçen çarşamba kadın doğum uzmanı tarafindan gorduk
ilknurakdogan1 cevriye35_ bizde 18 i cumartesi gideceğiz kontrole bakalım bazen 7 8 haftayı buluyormuş kalp atışı duyulması