Ozgee123 Zumra_elif61 paracı hastanelerde de çekiniyorum cidden çünkü baz yerler doğum faturasına ekstra ücret yansıtıyormuş
Sinemekee Ozgee123 ben çok memnunum her konu da çok ilgililer doktorum Sabri beyde öyle çok bilgili ni doktor
Ozgee123 emineylmz5 Zumra_elif61 ben hastaneyi aradığımda hiçbir doktrumuz girmiyor ameliyata sezeryansa giriyor dediler
Zumra_elif61 Ozgee123 ozaman özele gitmenin bi mantığı yok kesinlikle gitmeyin boşa para vermeyin ebelerin yaptığı doğuma ben devlette yapmıştım özel gibi idi konforum tanıdık çoktu rahattım
Zumra_elif61 Ezzzgiii aynen canım Özgür bey çok iyi sağolsun onda yapmıştım ümit görkem de iyi sıra bulabilirsen efso bi dr
Ezzzgiii Zumra_elif61 özgür beye bulamadım canım ama esiymis sanırım sabina hanıma aldım randevu hastane sistemi falan nasıldı memnun kaldın mı ebeler ilgilimiyidi acaba
Zumra_elif61 Ezzzgiii yok kız yeni o Emine hanıma bak oda iyidir ümit bey tüp bebekte sıra almadan git konuş veriyor sırayı
esmaa_umitt Çorum özelde muayene ücreti ne kadar acaba kızlar misafir olarak geldim randevu almak istiyorum ama almadan önce burdan bir fiyat bilgisi bilen varsa bi sorayım dedim.
esmaa_umitt Tubican Ben balıkesirdeyim normalde eşim deprem bölgesine göreve gidince çoruma geldim anneme eşim gelene kadar burda bi doktor bulup gideyim dedim burda sürekli nir doktorum yok o yüzden bilgi almak için sormuştum