Kucuk_melegim Dua istiyorum arkadaslar nolursunuz dua edin adim Sümeyra geçe suyum geldi simdi hastanedeym sancim hafif var siddetli olmasini bekliyorlar beklemedeyiz lütfen dualarinizi eksik etmeyin
[silindi] Kucuk_melegim inşallah su gibi çok kolay bir doğum olur sağlıkla bebeğinize kavuşun 🤲🏻 açılmanız var mı?
tgcebl Canım benim rabbim kolay su gibi bir doğum nasip etsin ,dualarım seninle 🤲 Allah yardımcın olsun.Tez vakitte sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah .Güzel haberlerini ver bize .Allah’a emanet ol 🤍
Kucuk_melegim [silindi] valla kuzum geçen hafta 2cmdi suanda ne durumda bilmiyorum bakarlar biraz sonra sancim yok şuanda cok hafif Allah razi olsun❤️
Aysll33 Kucuk_melegim Rabbim cok kolay bı doğum nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah canım Allah yardımcın olsun 🤲
rubeyyisarah Kucuk_melegim sancın nasıl geliyor? Benim de bu sabah sancım başladı yarım saatte bir kasıklarıma ağrı geliyor. Senin nasıl?
Kucuk_melegim rubeyyisarah benm sancim dun yokdu olarak kasiklarim agriyordu adet agrisi gibi suanda da da oyle hafif hafif
Kucuk_melegim rubeyyisarah inşallah kuzum dakikaya gerek kalmadi suyum geldi kanli bi şekilde hemen acile geldk
tgcebl rubeyyisarah valla hiç geçmedi ki 🤣 gece hafif hafif hep ağrıdı ama bence sancı değil çünkü şiddeti artardı yada karnımda kasılma vs hissederdim ,bence üşütmüş vs olabilirim ,amin inşallahhh siz kaç haftalıksınız