sburcu41 Sahnedekimadam söylemişlerdi tekrarlayabilir diye 5 sene sonra tekrarladı. İlki gibi sancılarım olmuyordu ama çok şükür regl dönemlerimde bel ağrısı ve mide bulantısı oluyordu. İlkinde 3 gün yatıyordum resmen
Bamsi_engin58 sburcu41 ya benim cok yeni hamilelik ılerı de eger ki kist kaybolma olmazsa mecbur sezeryanla olur cunku ılkı de sezeryanla oldu kızımın hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim ki sadece agrı olmasa iste suan hala agrıdan uyuyamıyorum 😏
sburcu41 Bamsi_engin58 şu an bende öyleyim yattım ama Uyucam umarım. Keşfedilmemis yatma pozisyonlari buluyorum artık😬eşim hayretle bana bakıyor 😀
Sahnedekimadam sburcu41 Bende küçük kist paylamasıyla öğrendim kistleri sol 10 sağ 6 cm heyet ameliyat dedi.. doktorumda evlenicem diye bekleyelim dedi. Bakalım şimdi soldaki görünmüyor bebeğin arkasında kaldı sanırım sağdaki de 3 cm görünüyor ama üstten baktıkları içindir diye düşünüyorum
sburcu41 Sahnedekimadam gebelikte büyüme duruyor zaten. Doğumdan sonra da kendileriyle vedalasiriz umarım bir daha da görüşmeyiz🙄
Bamsi_engin58 sburcu41 valla esimle kızım öyle bi uyuyor ki dunyadan habersizler sabah iş var malum biz anneler Boyle acı icinde kıvranıyoruz 😊 bu arada yatma pozisyonları derken hamıle yastıklarından denedınz mı yada deneyen var mı etrafınzda bugun inceledim bi ama faydası olur mu bılemedim ya🤔
Sahnedekimadam sburcu41 Evet lütfen hayatımın en kötü günleriydi testler emarlar heyetler 😬 bidaha yaşamak istemiyorum
sburcu41 Bamsi_engin58 ben o tarz şeyler kullanamıyorum sabıt duramıyorum ki zaten. Normal hayatımda da çok hareket ederim uyurken o beni daha çok yorar bence. 2 ay daha dayanıcam artık
sburcu41 Sahnedekimadam güzel bedenimizi sağlıkla yaşamaya davet ediyoruz. Bize ait olmayan kistcikleri uğurluyoruz 😀
Bamsi_engin58 sburcu41 bende emin olamadım işin acıkcası Allah’ım yar ve yardımcımız olsun insallah 🤲 😊
sburcu41 Sahnedekimadam edelim tabi ki 🥰 takip eden doktor bana tedaviyle olur demişti. Dış gebelik yüksek ihtimalli olur falan baya olumsuz şeyler yani. Evlendim 2 ay sonra ta tammm😍 o kadar çok inanmışım ki olmayacağına olduğuna zor ikna oldum 🙈 bedenimize teşekkür ediyorum güzel bebeklerimiz de iyi ki bizi seçmişler 😍
Bamsi_engin58 sburcu41 diger forum da yazılanları gordunz evet cok sıkıntı donemler yasadım evkendıkten sonra da gene vefatlar cok oldu bu sefer esimin aılesinden Allah’ım bidaha yasatmasın 🥺
Sahnedekimadam sburcu41 Benimde öyle olduuu😍 herkes korkutmuştu halbuki ben ve kızım bir takım olduk herkesi şaşırttık Eylülde evlendim 4,5 aylık gebeyim🙈🙊
sburcu41 Sahnedekimadam çooook önceden anlasmisiz biz onlarla bize gelmeyi seçmişler şükürler olsun ❤️ biz de kız bekliyoruz 🥰
Gulcin75 Bamsi_engin58 Teşekkür ederim size de geçmiş olsun ☺️İnternetten araştırdığım kadarıyla koyula biliyor ama tabi yine de temkinli olmak gerekiyor ben genelde sıcak su dolu bi kaba ayaklarımı koyuyorum yada yatarken sıcak su torbasını ayaklarımın altına alıyorum
Yagmurp_ Ayy evet ya olmayacağına okadar inanmıştımki evşendim 1 sene sonra süpriz bir şekilde öğrendim üstelik tek yumurta ve tek tüple kistimle yaşattığı herşeye şükürler olsun canım kızım 😍🫶