gulgulgul Mrblar 16 hafta 1 gunluk hamileyim bugun amniyotik bant goruldu kesede fakat doktorumun sorun olmadigini onun sadece ilk 2 ay sorun olabilecegini soyledi ama yine de tedirgin oldum internette kotu seyler okudum kafam karisti boyle bi sorunla karsilasan oldu mu daha once 😓😓😓
58-zbyd gulgulgul bnde de 19 da görüldü devlette birde özele gitçem Allahım sıkıntıda olanlara yardım etsın.
Meltem19 gulgulgul içiniz rahat etsin istiyosanız gidin bence .ultrason goruntusunun resmı bile vardı bende 2mızde hamıleydık o zmn.zamanla kaybolabılıyomusta hatta
gulgulgul Meltem19 Ffatma tesekkurler kizlar icimi rahatlattiniz onumuzdeki hafta persembe gunu iyi bir peritolonogdan randevu aldim bir de ona gorunucem ins o da iyi seyler soyler
Ffatma Bana da 16.haftamdi sanırım doktor öyle söyledi. Senin gibi internetten okudukça korktum daha sonra detayliya girdim bant bebek buyudukce gitmiş. Çok şükür.... Birileri daha yazmıştı forumda. İçini ferah tut geçer inşallah bu zamanlarda olunca geçiyormuş.
gulgulgul Pelinka mrblar gecen hafta peritolonoga gittim onun aminiyotik bant olmadigini adezyon oldugunu korkulacak bisey olmadigini soyledi icimi ferahlatti siz de muhakkak bi peritolonoga gorunun derim belki sizinki de bant degildir korkmayin ben de cok korktum sizi anliyorum
Pelinka gulgulgul sizin adınıza cok sevındım bende persembe gunu için randevu aldım detaylı ultrason yapılacak Gideceğim doktor perinatolog prof inşallah bende iyi haberler alırım cevap ıcın tesekkurler🙏🏻
AsyamLinam gulgulgul merhaba bende 16 haftalık hamileyiö dün aban da iki doktor bant olduğunu söyledi bugün hemen perinatoloji uzmanına gittim ilk doğumundan kalan yapışıklık dedi ama hala içimde korku var :( suan nasılsınız o görünen şey ne oldu cok merak ediyorum
gulgulgul AsyamLinam mrblar su an 31 haftalik oldum bi sorun yok cok sukur bebek de cok saglikli benimde bundan once bir kurtajim var doktor ondan kalmis olabilir demisti bebege zarar vermez demisti icimi rahatlatmisti zaten amniyotik bant cogu zaman zararsiz oluyor icinizi ferah tutun lutfen
AsyamLinam gulgulgul kesenin içinde değil bu falan dedi bana da bu kadar kalın bant olmaz dedi size neler demişlerdi Cok şükür yaaa sağlıklaa gelsin kuzular bize de dua eder misiniz
gulgulgul AsyamLinam bana zararsiz oldugunu soylediler 16 haftalikken gittim doktor ondan sonraki kontrollerde bantla ilgili hic bidey soylemedi bi sorun olmadigi icin bence siz de korkmayin bant ilk zamanlar zararli oluyormus bebek buyudukce sorun olmuyor dediler bana tabii ki dua ederim ins saglikla alirsiniz yavrunuzu kucaginiza 😇😇
AsyamLinam gulgulgul bende 16/2 hamileyim zarar verse anlaşılır mıydı ya da detaylıda mı görecez detaylıya ne zaman girmiştiniz ne zaman anlaşılıyor zarar vermediği 🥺
gulgulgul AsyamLinam ben doktorum banttan bahsedince hemen peritolonoga gittim 16 haftalikken bana hic bir sorun olmadigini soyledi sonra sonuclari kendi doktoruma gosterdim ayrintiliya girmene gerek yok artik dedi nasilsa herseyine bakilmis dedi ama ben 22 haftalikken yine gittim ayrintiliya girdim ayni peritolonogtan prof sorun olmadigini soyledi yani ayrintili ultrason haftanizi beklemenize gerek yok iciniz rahat etsin gidin hemen