Feriha07 hangi şehir hastanesi acaba, bu durumunuza bağlı birazda. Ben ilk dogumumu özelde yaptım ama doğumdan 2 hafta önce kanamam oldu ve sezaryen olmak istemediğim için hiç bir özel hastane kabul etmedi kendi doktorumu aradım en son( hastane değiştirmişti başka biri ile devam etmeye karar vermiştim) bana dedi ki seni ozel değil anca eğitim araştırma kurtarır dedi ve ben o gece devlete gittim. Sabaha kadar takipte kaldım 2 gece hastanede yattım. Ilgi alaka güzeldi ama doğuran kadınları habire yatiriyorlar sabaha kadar 10 kişi doğurdu bir tanesinin bile yürüyerek sancı çekmesine izin vermediler çok üzülmüştüm hallerine. Ama yanımdaki iki kadını ben bildiğim kadar yonlendirdim dogumlari daha rahat geçmiş bana teşekkür etmişlerdi. Çok gerekmedikçe de sezaryene almıyorlar bu yönden iyi ama bazen çok fazla bekliyorlar. İyi yanları da var kötü yanları da. Normal odaya alındığımda odam özeldi odamdan güzeldi. Hemşirelerin ebelerim hepsi ile arkadaş gibiydim gelip gidip hal hatır soruyorlardi. Sana kalmış yani artışı da var eskisi de. Ama halim vaktim yerimdeyse özelde olmak isterim. Doktorumun hakkını ödeyemem çok karışık yazdim kusura bakma