Gulsbaby Arkadaşlar merhaba. Reflü yatağı hakkında pek bilgim yok. Kullanan var mı? Önerdiğiniz bir marka var mı? Bebek kaç aylıkken kullanılabilir?
Nilsss1907 Gulsbaby Yataş juno aldım bende birkaç kişinin tavsiyesi üzerine. Kullanmak için 18 günümüz kaldı😊
gamzecee Gulsbaby belki sevmez diye e bebek markası almıştık 6 ayda kullandık boyu kısa gelmezse hala yatacaktı ama boyu kısaldı😂
Gulsbaby Sahnedekimadam üç aylık bir süre için fiyatı biraz fazla geldi sanki. Daha uygun fiyatlı seçenekler var ama aynı performansı verir mi bilemedim 🤷♀️ benim de beş ayım var doğuma şimdiden başladım araştırmaya. ☺️
Busbus2958 Bir doktorun tavsiyesi üzerine sevi bebe aldım kiraz çekirdekli olan. Bakalım deneyip göreceğiz
arirangg Sahnedekimadam Ben de onu almayı düşünüyorum. Benim de doğuma 5 ayım var. Temmuz mu senin doğumun canım
Sahnedekimadam Gulsbaby Canım bebekler için 3 ay 3 yıl gibi.. ve bebek cidden içinde çook rahat ediyormuş.Feda olsun minik tırtılıma :)
Sahnedekimadam arirangg Yaa çok tuhaf :) belki aynı okula gidecekler ya da karşılaşıcaklar 🤗 çok heyecanlı başka ne aldın canım ben yeni başlamıştım tam başımıza bu felaket geldi.. bugun yeniden başladım bakmaya
arirangg Sahnedekimadam Ah canım ya Allah zor durumdaki herkesin yardımcısı olsun. Ben bugün Trendyol’dan beşik siparişi verdim. Bebek arabası aldım. Biraz kıyafet, hastane çıkışı aldım. Bir de e bebek indirim yaptığı gün emziklerini aldım. Kendim için gümüş kapak, çatlak önleyici yağ aldım canım
Gulsbaby Sahnedekimadam Evet gerçekten düşününce çok garip hissediyor insan. Benim de kızım olacak inşallah. Sadece Unisex bir kaç kıyafet aldım. Detaylı ultrasonu bekliyorum cinsiyet değişikliği ihitmaline karşı 😌 Ufak ufak liste yapıyorum.
Sahnedekimadam arirangg Emzik , biberon, 4 paket bez , anakucağı , gögüs pompa, lansinoh krem vs kapak , çöp kovası , hamur bakım çantası Kız hepsini kendime almışım hahah😂 Beşik ve bebek arabası alcam bu ay bakalımm 😄
arirangg Sahnedekimadam Ben de sen yazınca hatırladım. Ben de pompa, bebek bezi aldım. İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur hepimize 🥰
Gulsbaby Sahnedekimadam ne güzel temel ihtiyaçların çoğunu almışsın. 👌🏻 Emzik ve biberon için tavsiyen var mı?
Sahnedekimadam Gulsbaby Emzik philips avent aldım tutacağını düşünerek 2 kutu aldım hatta :) bibs almayı düşünüyorum bir iki tane kauçuk.. biberon çok araştırdım ihtiyacım olacağını düşünüyorum çünkü dekorzblog tavsiyesiyle comotomo 0-3 ay aldım .. red yapmazsa severse 3-6 ay da almayı düşünüyorum canım