gamzeliyarim28 Merhaba arkadaşlar. Bebek kıyafetleri için içeriği temiz güvenebileceğimiz bir deterjan markası var mi acaba?
Gln0110 gamzeliyarim28 green clean ve naturalive alabilirsiniz. Green mom da temizdi sanırım. Ama bütçenize uygun arıyorsanız naturalive ürünlerini tavsiye ederim, şampuanı da var bebekler için içeriği temiz.
Mysmrt gamzeliyarim28 ben green clean aldım set olarak hazırlıkları yaptım yıkadım ama yumuşatıcısını şimdilik kullanmadım sadece deterjanla 30derece kısa programda yıkadım herkes bu markayı önerdi bana
MaviDeranHazal gamzeliyarim28 bu temiz içerik muhabbetli deterjanlar gereksiz pahalı. Ayrıca bu bebişler ister istemez anne baba dede babaanne anneannenin de kucağına gidicek örtülerle sakına sakına abartıp milletin kucağına veremeyeceğimize göre bu kadar hassas alıştırmayı tavsiye etmiyorum şahsen benim de ilk gebeliğim çok sakınmak istemiyorum her şeyden. Ben o yüzden granül sabun aldım kimyasal yok içinde gayet güzel yıkandı ütülendi. Tabi ki herkesin kendi tercihi ama naçizane fikrimi belirtmek istedim. Enkaz altında tozun toprağın içinde 6 gün yaşayan aç susuz nefes bile temiz değilken bizim bazı şeyleri çok abartıyor olmamızdan da ders çıkardım doğurmadan önce. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin onları bizden bizi de onlardan ayırmasın inşallah 🙏 çok kafanıza takmayın diye yazdım niyetim moral bozmak değil sevgili anne 🌹
Umrangunes İnstagramda prema sundari var o paylasiyor temiz içerikli ürünleri ordan bakabilirsiniz bende o sekilde aldim deterjan ve şampuanı
elifcicek_07 Umrangunes bende premadan buraya geldim :) ama ya granül yada sıvı deterjan var sıvı alerji yapar diye korkuyorum granülde kaka izlerini geçirmiyormuş başlık başlık geziyorum şimdi
Hsb34 tazeanne_20 ben de merak ediyorum ebebekte baby plus markasi vardi sanirim bu içeriği vs bilgisi olan var mi??
Anneeee96 Merhabalar Instagramda Habibe hemşire var o genelde bu konulardan bahsediyor e bebekte incia markasını tavsiye etti içeriği temiz bir de green clean markasını tavsiye etti
bkts gamzeliyarim28 evet fiyati biraz yuksek, ben e bebekte indirime girdiginde 154tlye aldim biraz stokladim, indirim zamanlarini takip etmek gerek 🌸
Umrangunes gamzeliyarim28 Vidyo bu.hatta seri seklinde devam ediyor 2. Hafta 3. Hafta sonra ay ay devam ediyor cok bilgilendirici izlemenizi öneririm bu doktoru da cok beğeniyorum vidyo içerikleri cok iyi bos kaldikca izlersiniz
gamzeliyarim28 MaviDeranHazal fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de abartıya kaçmamak gerektiğini düşünüyorum Çünkü bir yerden illaki kimyasala bulaşacak O da bizim gibi. Ama en azından ilk doğduklarında daha hassas oldukları için bir süre koruyabildiğim kadar korumak istiyorum. Yoksa tabii ki dediğiniz gibi nereye kadar koruyacağız ki nerelerdeki bebişler ne hallerde büyüyorlar ne yazık ki😔
Rabiahilall gamzeliyarim28 spummy ya da naturalive temiz içerikli, helal marketlerde ya da online dan bulabilirsiniz
Arobselmar Ben incia, uni baby ve baby me aldım. İndirimde ne gördüysem yani. Zaten hepsi sıvı ve kokusuz. Kısa programda yıkanıyorlar zaten ilk yıkamalarda uni baby yenidoğan için olanı kullandım gayet memnun kaldım