happybsrx Tiiffany hiç tanınmayacak halde olan 3 kişi varmış onlarda kadının bilekliğinden tanımış ailesi otopsi yaptıralım demişler onların ailesi çıkmış
annelinkoo happybsrx canım benim nolur üzme kendini elbet bulunacaklar öyle ya da böyle. Eğer vefat etmişlerse birileri kendi cenazesi sanmış olabilir bu kötü ihtimal tabi. Yaşıyo olabilirler de. Bak kaç kişi çıkardılar 😞🙏🏻Allahım inşallah bulunurlar…🤲🏻🤲🏻
Zehradmrci happybsrx inşallah yaşıyorlardır 🤲🏻 Çok büyük bi kitlem yok ama senin için kitlesi büyük olan tanıdıklarıma rica edeyim instagram adreslerinde paylaşmaları için belki bi tanıdık gören duyan bilen vardır
Zehradmrci happybsrx tamam canım ben rica ediyorum inşallah bulunur🤲🏻 Siz yine de hastanelere falan sorsaydınız veya sağlık bakanligini falan arasaydiniz
Zehradmrci happybsrx canım ben kendimde paylaştım instagramda bi kaç takipci kitlesi çok olan yakinlarima da rica ettim inşallah paylasirlar ve bulursunuz sağlıklı bi şekilde 🤲🏻
happybsrx Zehradmrci tesekkur ederim Allah razı olsun. Hastaneleri arıyoruz e nabızdan bakıyoruz fakat kimlik üzerlerinde yok bilinçleri kapalı olabilir
Zehradmrci happybsrx olabilir canım kimlik olmayınca bilinçleri kapalıysa ama en azından o enkazdan hangi hastanelere götürüldüyse depremzedeler gidip o hastanelerde yatanlara tek tek baksanız o imkanda mı yok
Sulte happybsrx ayy Allah yardımcın olsun inşallah iyidirler sorun yoksa twererda paylaşayım mı haluk leventi falan etiketleyip onlarda paylaşım yaparsa bulunurlar belki
Dolphin16 Allahım yardımcınız olsun. Ben ne dicemi ne yazıcağımı bilemiyorum. İnşallah sağ Salim ulaşırsınız 🤲