İçimi dökmek istiyorum sadece. Hatay’ın Yayladağı ilçesinde oturuyoruz deprem çok şiddetli oldu ama çok şükür yıkılan olmadı. Abim eşi ve 6 aylık bebeği Antakya da yaşıyor depremde bina 10 Saniye içinde çökmüş deniliyor. Yardım çok geç geldi enkazda yangın da çıktı. Apartmanda yaşayanların yakınları kepçe ve gönüllü olanlarla çalışma yaptı AFAD arada gelmiş tabi. İki gün yangın sönmedi itfaiye gelmedi. Enkaz çalışması bitti ama abimler çıkmadı. Hastaneleri arıyoruz yoklar zaten kimlikleri üzerinde değildi. Bugün 7. gün hala bir haber yok ailem perişan halde. Ben 28 haftalık hamileyim depremin ilk günü bebeğim inanılmaz derecede hareketliydi. Bebeğime bir şey olur diye de korkuyorum. Abimlerin yanma ihtimali de var ama aynı binada 30 kişi kayıp hepsi yanmış olsa kemik kalır geriye. Beni en çok üzen şey de abim eşimle beni yemeğe davet ediyordu 3 aydır ama eşim götürmedi benim gitmeme de izin vermedi ben yeğenimi çok özlemiştim şimdi hepsi içimde kaldı onları sonkez göremedim. Yaşıyorlar mı bilmiyoruz hiç bir şey bilmiyoruz. İnşallah yaşıyorlardır ve bize ulaşırlar Allah’ım abimleri bize bağışla nolur 😢
Fotoğraf nerden ekleniyor bilmiyorum belki armızda hastanede çalışan vardır abimleri görmüştür