Minik1Civciv kirpapatyasi0 inşallah canım Allah razı olsun ❤️🤲🏼 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ❤️
Minik1Civciv Seyma_58 inşallah canım ya haber verelim birbirimize Rabbim gönlümüze göre versin inşallah ❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Ece56 eylulmihrasmom vicksle şakak masajı ve uyumak dışında benim aklıma migreni geçirecek bişey gelmiyor. Belki kolonya ile enseye masaj da olabilir
eylulmihrasmom Ece56 peki o tarz şeyker kullanılır mı korkuyorum her kremi kullanmaya inanın bilmediğimden çok tecrübesizim🫠
Seyma_58 eylulmihrasmom ilaçsız geçirmek için soğuk kompres yap ensemdem saçlarını buz gibi suyla yıka sonra kurut yato iyi geliyor bana yada ensene buz koy soğuk buzluktan bişey diğer türlü dediğiniz gibi zaten hamilelikte riskli her şeyi kullanmak
Seyma_58 Minik1Civciv hayla yok şimdi bi test aldım erken gebelik önce bi çizgi belirdi sonra kayboldu anlamadım daha yapar yapmaz hayalet gibi belirdi ışıkta gördüm sonra kayboldu bakalım haftaya kadar beklicem
karansmom_ kirpapatyasi0 gün aşırı mı yaşadınız peki adetten sonra🙏 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşAllah 🙏
kirpapatyasi0 karansmom_ yumurtlama döneminde gün aşırı canım amin inşallah isteyen herkese nasip olsun 🤲🏼❤️
mekselinaa Benimde bat 19 bakalım hayırlısı adet olursam artık hastaneye gidecez eşimle 1buçuk yıllık evliyim hepimizin hakkında hayırlısı🙏🏻
Seyma_58 Minik1Civciv 19 u pazar günü ama bu hafta baya sancım oldu karnımın altında iğne batar gibi belki üşüttüm bilmiyorum belkide bişey var inşallah mutlu haberle dönerim