eylulmihrasmom Azraa33 benim de migrenim var bu hafta kaç defa tuttu ama kendimi hep tuttum çünkü şüphem vardı iyi ki içmemişim sen de dikkatli ol canim
kirpapatyasi0 Kivircikkuala hmm anladım canım bazılarında böyle yeni olunca adet düzensizleşiyormuş ya belki seninde o yüzdendir dicektim
Erva123456 kirpapatyasi0 b el agrisi bi de arada bi adet sancisi gibi sancilanyor karnim o kadar ve asiri siş hissediyorjm odem var
Minik1Civciv kirpapatyasi0 aslında benimde her ay atıyor yani 17-18-19 Kadar beklicem kürtajdan sonra ilk adetim 34 diğeri 32 . 30 ve 28 sürdü normalde 28 günde bir olurum
Minik1Civciv kirpapatyasi0 benim 17 beklemedeyim cuma kan verdim 0.10 du var mı yok mu bilmiyorum bekliyorum adeti hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim gönlümüze göre versin ❤️🤲🏼🤲🏼
Ece56 eylulmihrasmom vicksle şakak masajı ve uyumak dışında benim aklıma migreni geçirecek bişey gelmiyor. Belki kolonya ile enseye masaj da olabilir
Ebbdk Meva42 benimde 16si biraz önce test yaptım hiç birşey çıkmadı kasiklarimda batma var birde böyle sanki içten bir kaşınma hissi gibi birşey var o yüzden yapmıştım
Minik1Civciv kirpapatyasi0 inşallah canım Allah razı olsun ❤️🤲🏼 Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ❤️