elayaz_ Syma_07 kadriye erdoğan oya aldemir Samet Kutluay hangisine denk gelirse ondan alıyorum üçündende çok memnun kaldım
sema_nur68 elayaz_ Ben de 9 haftalık hamileyim. Bilkent Şehir Hastanesini hiç sevmiyorum. Ama olası bir sıkıntıda tam donanımlı bir hastanede olmak istiyorum. Etlik nasıl memnun musunuz?
Nesebasol nergizbaran01 39+2 için gün verdiler Şuan 37 haftalık hamileyim doğuma kadar 2hafta daha gideceğim takip için bir problem olmazsa 27 şubatta doğum yapacağım inşallah🌸
elayaz_ Syma_07 detaylı bilgi veriyor saolsun ne sorarsam hep uzun uzun anlattı ama bende doğum zamanını merak ediyorum buradaki gittiğimiz doktorlar doğuma giriyormu acaba yada hangisi nöbetçiyse kime denk gelirse omu olucak
Nesebasol Hatice-26 39. Hafta da sezaryen yapılıyor benim ilk doğumum da sezaryen olduğu için normal doğum sancısı çekmemem için 39 da alıyoruz dedi dr
elayaz_ Syma_07 aslında ilk doğumda ben çok korkmamıştım başıma ne geleceğini tam olarak bilemediğim için şimdi o sancıyı acıyı biliyorum benide korku saldı 😃
elayaz_ Syma_07 eğer normal doğum yapıcaksanız sizde tek bildiğim suni sancıyla doğum yapmak zorunda kalmayız inşallah en zoru o dua edelim bol bol kendi açılmamız olsun rahatlıkla doğum yapalım
melike098 elayaz_ Kadriye doktor bebeğin boyu kilosunu söylüyor mü 31 haftalık oldu bebegim hangi doktora randevu aldiysam söylemedi
Slaedz annebebek7 ben en son kan idrar tahlilini 7 haftalıkken yaptırdım desem inanır mısınız ondan beri istemiyorlar birde 2 gün önce acile gittim orda idrar verdim