Semanurrrr13 OzgeSrc yinede bı günlük bişey değilmiş sürekli beslenmem gerekiyormuş bunu tabi yaş itibari ile bide ilk bebek acemilik çok Allah’ın yardımı ile yapicam inşAllah tavsiyeleriniz için Allah razı olsun ❤️
Sena00 Semanurrrr13 bol bol ılık su için ayrı yeten incir suyu çok güzel süt yapıyor arttırıyor humana çayı rezene ben bunları kullandım sütüm dolu doluydu kızımda
Azra41 Semanurrrr13 bulgur ve soğan gaz yapıyor 😊 en mantıklısı su .. şiddetle tavsiye ediyorum midem bulanana kadar içiyorum mecbur 3 ay 9 gunluguz hala emiyoruz şükürler olsun 🤲
uykusuzbirben Semanurrrr13 bende sezryn oldum ilk gün hemen gelmesede kuru incir kayısı dut kuru üzüm gbi şeyleri karıştırp serbt hoşaf vs hangisi kolayınza geliyosa yapın her fırsatta için ardindan bol su icin. bulgur pilavı ve yanına özellikle dere otu ve diğer yeşilliklerden yiyin ve ayran yada yoğurtta yiyin. Pekmez tahin helva bol su uyku dinlenmek sütünüzu artırır anne çayları var hazır onlarıda deneyin sütünüz gelir Allah’ın izniyle. Ve sık sık emzirin. Her Emzirme öncesi ve sonrası mutlaka 2 bardak ılık su tüketin
Semanurrrr13 uykusuzbirben çok sağolun acemilik böyle bişey ya bı yandan çok çok istiyorsunuz her şeyiniz eksiksiz olsun ama bı yandan veremeyince insanın içi gidiyor gerçekten ya çok farklı bişey
Azra41 Semanurrrr13 valla sen bilirsin 🤷 bulgur en çok gaz yapanlar arasında hele dene de gör bebeğin kas katı kesilir valla ..
uykusuzbirben Semanurrrr13 olsun insanoğluz normaldr bende ilk oğlumda o kdr tecrübesizdm ki sütüm gelmiyo sanrdm sagdgm zaman bile 10 CC bile çıkmazdı benim sütüm yokki derdim o yüzden bı ay anca verebildm snra mamaya geçmiştim. Halbuki Rabb’im bebislerimizi rizkiyla gönderiyo ztn. Beni kmsede yönlendirmedi onu ye bunu ye sabret gelir diye. Snrasnda 2.kizimida emzrdm Smdi 3.çocugumu emzrym mama vermeden 3.5 aylık şuan çok şükür bunada. Ama 2. Gebeliğin başından beri kendimi çok şartladm emzrcm emzrcm die o yüzden taburcu oldm eve geldm hemen banyo yapıp dinledim ardından Bolbol yemeğe içmeye baslmstm hemen gelmişti. Tabi 85 kiloya kdr çıkmışım oda ayrı mesele ama snrada ztn diyetle sporla vermiştim canları sağolsun emzsinlerde gerisi önemli. Ama bu bebeğimde daha bilinçli yiyorum o yüzden kilo almıyrm doğum kilolarım kaldi ama en azından almıyorum hiç olmazsa 3 kilo verdim hatta
Gulo0106 Herkes çoğunu yazmış zaten ama çay ve petibör inanılmaz süt yapıyor ben çok faydasını gördüm
gamzecee Semanurrrr13 bulgur pilavı, dereotu, bestlax damla( çok faydasını gördüm), bol su, hoşaf, incir, hurma, banyo banyoda göğüslere masaj yapın ve bol dinlenme az stres
berencisil_ Semanurrrr13 bestlak damla kullandım ben bence faydası var bol su tahin yeşillik helva tulum peyniri dereotu denemekten zarar gelmiyo zaten sezeryan olunca 1 2 gün süt gelmiyo olabiliyor normal yani sonradan çoğalıyo
1408 Semanurrrr13 ya bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemiyorum ama bazı doktorların videolarını izledim ne yersem süt çoğalır diye böyle bir şey yok diyorlar bol bol su içeceksiniz bol bol dinlenip uyuyacaksınız diyor sinir stresten uzak yaşam olacak böyle süt çoğalır diyorlardı bazı doktorlar
Tgcmrt48 Semanurrrr13 duş al canım bestlak süt damlası al incir ye dut kurusu çayı yap kendine kısır ye