butterfly35 Semanurrrr13 sağlıkla büyüsün yavrunuz 🥰 bulgur pilavı, rezene çayı, hoşaf, ayva kürü vs araştırın bir
Yelizdemir45 Semanurrrr13 bende acil doğum yapmıştım sezeryanla. Bulgur pilavı , kuru soğan, şekerli çay, bol bol su da içince güzel süt yapıyor
Humzee16 Semanurrrr13 MaşAllah sağlıkla büyüsün bebişiniz. Humana çayı, ayva-elma kompostosu, dere-tere otu. Denemedim ama duyduklarım bunlar.
Ftmcgdms Semanurrrr13 ilk gün zaten çok çok az geliyor bebeğin emdikçe getiriyor sütü sen bol su iç bir iki güne baya çoğalmış oluyor
Semanurrrr13 Ftmcgdms evet şükür bugün bunu fark ettim bebeğim emdi ve içim öyle rahat oldu ki çok korkmuştum aç kalacak diye
Sevensevilen Semanurrrr13 makine kullanmayın. Bol bol emzirin. Bol bol su için . Üç öğün sıcak yemek yiyin
Gamzerstoglu Semanurrrr13 bal kabağı yemekte çok artıyormuş çorbasını içmek özellikle ki şu an her yerde var aklınızda bulunsun şifa olsun inşAllah 🌸
2022bebeki Semanurrrr13 Öncelikle hayırlı olsun, makineye ilk zamanlar süt gelmez o yüzden size elle sağım yapmanizi oneririrm enjektör ile toplayin çıkan süt çok değerli çünkü. Dut kürü,bol su ve incir epey faydalı
OzgeSrc Semanurrrr13 ilk gun hc gelmemesi yada az gelmesi malesef olabiliyo🥲 ilk sezaryenimde gunlerce gelmemisti. Ama bikac gun once yine oldum bu sefer hemen geldi. Size tavsiyem elinizle masaj yapin elinizle sagmaya calişin sıkın ucunu. Bide sicak havlu koyun oda sutu indiriuomuş. Bol sivi tuketin komposto icin tahin helvasi incir goturdum ben hastaneye
Semanurrrr13 OzgeSrc yinede bı günlük bişey değilmiş sürekli beslenmem gerekiyormuş bunu tabi yaş itibari ile bide ilk bebek acemilik çok Allah’ın yardımı ile yapicam inşAllah tavsiyeleriniz için Allah razı olsun ❤️