_zynp_ Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim ve doktor konusunda biraz endişeliyim Ankara’da tavsiye edebileceğiniz doktor ve hastane önerilerinizi bekliyorum.
rncst _zynp_ o kdar zor ki hastane ve doktor bulmak ankarada ☹️ Devlete gitsenz snraki ay o doktoru bulamıyosunuz, özeller bi dünya para ben 34üm hala bulamadım
Yasmiiinn1707 _zynp_ özel düşünüyorsanız Keçiören MedicalPark yetkin hocamız, biz çok memnunuz deneyimi güler yüzü sıcakkanlılığı insanı çok rahatlatıyor eğer giderseniz en çok talebinde ona olduğunu görürsünüz
Mucizelerim_ _zynp_ gazi üniversitesi hastanesine gidiyorum bende polikilinikte doktorlar sürekli değişiyo ama ilgileri guzeldi ben hoca takipliyim gidip degerlendirebilirsiniz
Daisy0000 rncst Ben Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum, Yıldırım Beyazıt üniversitesi araştırma hastanesi olarak geçiyor .. Çok çok memnunum en başından beridir aynı doktorumla devam ediyorum
rncst Daisy0000 siz ilk gebeliğinizi de orda mı öğrendinz? Üni hastaneleri 19. haftadan snra gebelik takibi yapmıyor die okudum burda
Daisy0000 rncst İlk bıkaç muayenemde özele gittim, sonra buraya başladım ve özelden daha iyi, tabiki ortam olarak lüks bir ortam yok,ama benim için doktorun yaklaşımı ve bilgisi önemli
rncst Daisy0000 inanın hepimiz için doktorun bilgilendirmesi ve yaklaşımı önemli. Bidaha ki kontrolünz ya da muayeneniz ne zamn? Acaba sorabilir misinz sizin için sorun olmazsa 35inci haftadan snra gebe kabul ediyolar mı?
Daisy0000 rncst 16sında muayeneye gideceğim ,tabi sorarım, ama 35.nci haftadan sonra kabul edeceklerini pek sanmıyorum çok az kalmış doğuma :(
Slaedz Devlette doktorlar bakmıyo doktorun asistanı bakıyo Bilkente gittim ultrason 2 dk bile sürmedi yattığımla kalktığım bir oldu bulantım olduğunu söyledim prilam al gece 2 kullan dedi reçete bile yazmadı doktor mal gibi bakıyor yanındaki asistanı azarlayıp gönderiyor
Daisy0000 Slaedz Şehir hastanelerinde sanırım böyle.. Bende etlik şehire 3 kez gittim 3nde de stajyerler vardı . Yenimahalle devlette doktor kendisi bakıyor
Mucizelerim_ sema_nur68 cok zor bi şekilde şansıniza kalmış prof doktorlar hastane içinde hizmet veriyorlar ben riskli gebe kategorisindeyim ona dayanarak alabildim gebeligimi 4 haftada öğrendim giriş yaptığımda 9 haftam bitmek üzereydi rica minnet yalvararak alabildim şansıma
Ozerirem Özel düşünüyorsanız eğer Keçiören Medicalpark Serap Durmuşoğlu aşırı memnunum doktorumdan ilk kontrolümden itibaren doktorum o gayet iyi
sema_nur68 Mucizelerim_ peki üniversitesi hastaneleri ile özel hastaneleri kıyaslarsak hangisini önerirsiniz? Prof olmasa herhangi bir doktor ile görüşsek takipli olabiliyor muyuz
Mucizelerim_ sema_nur68 kendi adıma vereyim bu cevabı maddi durumum yeterli olsaydı ben kendi adıma özelde devam ederdim paket alıp devam edecektim ama olası komplikasyonlarda paket devreye girmiyo örn kanamam oldu hastanede yatış yaptım paket kapsamaz erken doğum riskim vardi yattım paket öylede devrede değil ilk gebeligimde maddi olarak çok yıprandım özel hastane yatış fiyatları malum benim gebelikten dolayı böbreklerim buyuyo bu riskim bundada aktif yatış halinde ve operasyon halinde özelde bi dünya para bunada yatırdım benim tercihim durumuma bağlı devlet oldu bütün testleri ve yatisları sgk karsiliyo artısi o ama poliklinikteki doktorlar sürekli değişiyor ilgisi iyi olanda gördüm alakasız olanda o sizin memnuniyetinizi karşılamaya kalmış bi durum eger doktorunuza denk gelirseniz devlet tabikide avantajlı ama tekrarlayim kendi adıma özel durumlarım olmasaydi paket düşünürdum ama herhangi doktor ile sürekli görüşme durumunu muane olur sorarsınız ben poliklinikte bi doktordan memnundum ona denk gelmek istedim burası devlet hastanesi tatlım bu dediğin imkansız dedi ama saolsun doktor gel dedi benim gözlemlerim böyle her göz farklı bakar 😊
sema_nur68 Mucizelerim_ Haklısınız. Ya açıkcası paket alacak durumum var şu an ama dediğin gibi ekstra bir şey çıksa beni de aynı şekilde çok yıpratır. Evet özelde kendimizi prenses hissettiriyorlar ama doğumda aksilik olsa doğum sonrası bebekte sıkıntı yoksa yeterli yoğun bakımları bile yok. Her şey inşallah olumlu gider ama ya gitmezse diye düşünüp tam donanımlı bir yer daha iyi olur diyorum kendimce