kubiko__ Kızlar 3 şubatta 11.57 çıktı beta 5 şubatta 60.05 7 şubatta 180.1 9 şubatta 488 çıktı kandaki beta değeri Sizce bu yükseliş normal mi anormal olan bir durum var mı
Betulakarr kubiko__ hayır güzelim ya allah aşkına çok güzel yükselmiş sıkma canını sen. Ne düşünürsen o olur her zaman iyi düşün evladına sarıl Allah’ın izniyle herşey iyi olur
rumeeysaa kubiko__ 2 kat olarak yükseliyor zaten sizinde öyle olmuş. İnşallah guzel haberler alırsınız🙏🏻
kubiko__ Dışa gebelik olabilir çok yükselmiş diyen bir arkadaş oldu az önce. Biraz canım sıkıldı sizede bir sorayım dedim
-Beyzanurr kubiko__ gayet güzel artmış kafana takma bence artmaması daha kötü dış gebelik açısından ben yükselince dış gebelik olur diye bişey hiç duymadım
EmineDefneGokce kubiko__ çok yüksek artmamış normal artmış ayrıca yüksek artınca dış gebelik olmuyor Değeriniz gayet iyi olması gerektiği gibi
kubiko__ İlk gebeliğimde düşük olmuştu şimdi istem dışı tedirgin oluyorum en minik birşey duyduğumda acaba sıkıntılı mı diyorum
kubiko__ -Beyzanurr bende dış gebelikte hep değer düşer diye biliyorum. Bakalım bu cuma kese görmek için gidicez inşallah güzel haberler alırım. İçimi ferahlatığınız için teşekkür ederim 🤗
-Beyzanurr kubiko__ ben 5+2 de görmüştüm keseyi bebeği görememiştim 1500 üstü sanırım kese görünüyormuş ona göre gidin bence doktorlar bazen moral bozabiliyorlar çünkü hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Gizmih kubiko__ kimyasal gebelikte değer düşüyor dış gebelikte bir artıp bir yükseliyor . Ama sizin sürekli artmış . Anneliğin her adımı sürekli endişeyle geçiyor zaten o yüzden dışardan gelen her yoruma kulaklarını kapatın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❣️
Naz1616 kubiko__ benimde değerlerim hızlı yükseldi doktor ikiz gebelik olabilir dedi dış gebelik falan demedi hiç sonra kese göründü bebis göründü 1 taneymiz demek bunyeden bünyeye değişiyor yükselmesi
kubiko__ Burası iyi ki var ve iyi ki içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim kızlar şimdi rahat uyurum. Rabbim hepimize sağlık huzur versin evlatlarımızı hayırlı şekilde büyütmemizi nasip etsin
-Beyzanurr kubiko__ Beta HCG değeri 1000-2000 mIU/ml aralığında ise gebelik kesesinin transvaginal sonografi ile rahim içinde görülmesi gerekir. İki günde bir yapılan Beta HCG testlerinde, değerlerde yüzde 65′ten fazla yükselme görülmemesi dış gebelik lehine yorumlanır. Bak korkmana bile gerek yok seninkisi gayet güzel yükselmiş
17papatya kubiko__ bence gayet güzel artmış canım canını hiç sıkma bol bol dua et..Mesela ben de bugün hastaneye gittim kan vermek için dün gebelik testinde pozitifi görmüştüm 4 tane de kimyasal gebeliğim var maalesef doktor bana demez mi acil de bakılmıyor beta hcg testine normal doktora gidip muayene olacaksın mesela dış gebelik falansa o zaman belli olur..Bi insana pat diye bu söylenir mi ben de eve geldigimden beri acaba dış gebelik olur mu diye biraz düşünmedim değil
yenibirannis kubiko__ canm hayrlı olsun kan artışın çok güzel o dış gebelik diyen arkadaşına söyle dış gebelik kanda değil progesteron hormonu da belli olur Dr bana mesela dış gebelik mi degilmi diye progesteron hormonuma baktı şükür 25 çıktı kan takibini bıraktrdi ben ilk ogrendigimde 150 idi 1 hafta sonra keseyi gördük üstten 4+4 o zaman biraz idrarina sıkışık gidersen 4 haftadan sonra üstten gorulebiliyo bu haftada bebişi görmek için gidicez ins hayrlı olsun darısı başına cnm benim Dr gidene kadar çok dikkat et bol bol dinlen su iç sakin ol ve olumlu düşünüp dua et 🙏🤭🥰