EmineDefneGokce Ys35 isim neydi dua ediyim senin adına canım Ya birden geldi dük doktora gittik hiçbişey yok Salı günü gel suni verelim dedi bu sabah birden bire nişanım geldi ağrım başladı🥹
Ys35 EmineDefneGokce isim vermeyeyim tanıdıklar var 😅 benim ilk oğlumda öyle oldu sancı falan yoktu ertesi gün nişan geldi sancı başladı doğurdum yoksa suni alacaktım 😁 inşallah su gibi olur doğumunuz
EmineDefneGokce Ys35 bende ilk kızımda sezaryene gidecektim gelmiyor diye . Babam gelmişti bizi almaya. Hazırlığımız tamamdı . tam evden çıkacakken nişanım gelmişti 😂 aynı gece doğurmuştum Buda sabah geldi bakalım nolcak
Eldgrn EmineDefneGokce 🥹🥹🥹 ay hadi İnşallah canım sağlıkla gelsin güzel haberlerini bekliyorum bir avazda doğurursun inşallah 🥰♥️🥰♥️
EmineDefneGokce Eldgrn inşallah kuzum inşallah 🥹 ev işini bitirdik eşimle duş abdest sonra hastane nasipse
_almirasmom Eldgrn benım sezeryan gunum bellı oldu son 27 kızım normal gelemıyor kanalada gıremıyor kemık darlıgından cok ısterdım normalı dogumu🙏
Gulhnm EmineDefneGokce Rabbim bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah 🥰 darısı bize sağlıkla sıhhatle inşallah amin🤲
Eldgrn EmineDefneGokce yaaa ciddimisin 🥹🥹🥹 maşallah maşallah rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🥰♥️♥️♥️🥰♥️