Eldgrn krdelen41 bende balık olsun istiyorum ama soncdakika günü ile gelecek bence olmaz balık keşke olsa babası da balık burcu bakalım ne zamana geleceklerc
Eldgrn cansualisa doğmuyorrrrrrr dogmuyorrrrr zorla gelecek bu gidişle Çarşamba gün verecek yine gelmszee verdiği güne kadar gelmezse zorla çıkaracak dışarıdan
cansualisa Eldgrn haydi minik sağlıkla gelsin inş 32 günlük olduk teyzesi biz 40 mızıııı cıkarmayaaa niyetlisin 😍
Eren_umay2 Eldgrn Bizim de uygulamaya göre 14 gün kaldı 38+0 olduk ikinci sezaryanım olduğu için doktorum salı günü gün verecek 39. Haftada alacak bakalım 1 haftam falan var yani❤🤲sağlıcakla gelsinler güzel ömürleri olsun inşallah ❤❤
Papatyam38 Eldgrn evet peş peşeyiz çoğumuz, inşallah hepimiz kendi sancımızla bir avazda doğururuz 🤲🤲
EmineDefneGokce Eldgrn @denizarenmom Kızlar nişanım geldi karnım felaket ağrıyor sancım başladı sanırım aynı ilk kızmdaki gibi başladı bana dua edin 40+4🥲
ecem11 Eldgrn bizim de hemen hemen aynı ben de beklemedeyim hep iri bir bebek olduğu için erken doğar diye düşünüyordum son 11 gün sata göre ama ultrasona göre çoktan doğmuş olmalıydı bakalım ne zaman gelmek isticekler
Eldgrn EmineDefneGokce 🥹🥹🥹 ay hadi İnşallah canım sağlıkla gelsin güzel haberlerini bekliyorum bir avazda doğurursun inşallah 🥰♥️🥰♥️
EmineDefneGokce Ys35 isim neydi dua ediyim senin adına canım Ya birden geldi dük doktora gittik hiçbişey yok Salı günü gel suni verelim dedi bu sabah birden bire nişanım geldi ağrım başladı🥹
ZeynepAzra_ Eldgrn amiiin hepimizin bebekleri sağ salim gelsin inşallah benimki tüp bebek erken gelir diyodum ama sanırım beklesek 40 haftayı doldurcaz pek gelesi yok 😂