_almirasmom çok mu dar çatın bebeğin mi iri yoksa birde 35. Hafta çok erken değil mi çatı muayenesi için çünkü çatı muayenesi bazı insanlarda doğumu tetikliyor şaşırdım açıkçası

@_almirasmom hemen sezaryen denmesi bana da tuhaf geldi ben 39. Haftamda çatı muayanesi oldum hiç açıklığım yokmuş ama doktorum yinede bekleyelim kendi sancınla açılabilir normal düşünelim dedi 35.hafta erken gibi geldi bana çünkü son anda bile açılması bi anda olup normal doğum yapanlar var

baharkarakuzu kismetse 33 haftamda gidicem bir daha erken oluyo o zman gerci benim kizimda makat gelisi duruyo o durumda zaten bakamaz dimi

Esma1993 evet normal ıstedım kendı doktoruma genelde hep vajınalden musyne oldum yoğun enfeksiyon olsun ıste kürtaj olsun doktor artık herseymı bilio gecende yaptı muayne daha ıkı parmak gırer gırmez cok canım acıdı doktor da olumsuz konustu senı kürtaj yaparkende zorlanmıştım vajına darlıgından dedı sonra

Ravzanur23 canım olmuyo ben 30. Haftadan berı bebegım bas asagı ne sporlar yaptım 0 fayda kanala gıremıyo ılerleme 0 sancı 0

Esma1993 33. Haftada aslında erken olabilir çünkü bebek dönebilir doğum pozisyonuna. Çatı muayenesinde benimde çok az bir acım oldu ama o yaşanılan acı dar olmasıyla mi alakalı bilmiyorum. Doktorlar daha iyi bilir tabi ki 🤲🏻