sedasalman minikumutlar ben yine sanki var gibi geliyor ama çok karanlık flaşlı mı çeksen acaba bir de öyle bakayım kuzum
guldane_38 minikumutlar 2-3 gün sonra tekrar yap cnm çok silik bi çizgi görüyorum. Yinede sen tekrarla testi 2.3 gün sonra
sedasalman minikumutlar ben Ümit vermek istemem en mantıklısı kan vermen kuzum bende az önce verdim geldim istersen yarın sabah bi ver içimiz rahat etsin çünkü bana var gibi geliyor
Nezosikra minikumutlar ben gördüm canım ikinci çizgiyi hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel bi şekilde ilerler gebeliğin sag salim kucağına alırsın
sedasalman minikumutlar benim durumlar çok karışık kuzum doktor düşük yapıyorsun dedi kese gelişmemiş betama baktırdım bence az yükselmiş
sedasalman minikumutlar bende Rabbime bıraktım Rabbim herkese halkında hayırlı olanı nasip etsin sağlıkla sıhhatle herkes kucağına alsın inşallah
minikumutlar Kızlar az önce yaptım bakarmısınız @0Annesi0 @Betbet98 @Tucemsiiii @Tubatgn @sedasalman @guldane_38
Betbet98 minikumutlar kuzum ben mi göremiyorum görmek için çırpınıyorum ama göremedim :( kan versen fırsatın varsa?
yslnrsh minikumutlar merhaba ben bu teste de cok baktım büyüttüm ama hiçbir şey göremedim ama cok mu kafanıza taktınız da öyle mi gözüküyor size insallah pozitiftir ama bi kan verin ınsallah ıstedıgınız olur
sedasalman minikumutlar bu sefer bende göremedim kuzum kan ver şüphen gitsin kafandan ya da bir kaç gün sonra erken gebelik testiyle dene istersen ama kan testiyle direk netleştirirsin