Aynenkanka minikumutlar yanlış görmüyorsam gölge şeklinde var sanki sen birkaç gün sonra tekrar et en iyisi 🥰
cannkmrc İlk defa böyle bir test çubuğu görüyorum ama tek çizgi canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin insaAllah 🥰🌺
Eso66 2ci resimde hafif bi ikinci cizgi var canim. Hayirlisi olsun 2-3 gün sonra tekrar yapmani tavsiye ederim🤗
Ozge56 minikumutlar o testler güvenmeyin aynı şekilde bende gördüm onlar kuruma çizgisi 5 dk içinde çıkan doğrudur o kuruma cizgisi. Allah nasip etsin inşallah
Zumra_elif61 minikumutlar bat kaç canım sinin gecikme yaşamadın sanırsam ben geçenki gebeliğimde böyleydi betam 14 çıkmıştı
guldane_38 minikumutlar 2-3 gün sonra tekrar yap cnm çok silik bi çizgi görüyorum. Yinede sen tekrarla testi 2.3 gün sonra
Happybabyyyy minikumutlar ben regl olmadan 2 gün önce bu testten yaptım direk pozitif çıkmıştı canım çok yeni olmasına rağmen 3 tane yaptım 3 ü de pozitifti. ama yanılmalar olabilir tabiki
17papatya minikumutlar ben de çok hafif gördüm canım ama kuruma çizgisi mi bilemedim inşallah da hamilesindir
sedasalman minikumutlar ben sanki ikinci çizgiyi ikinci fotoğrafta hafif silik gördüm birkaç gün sonra tekrarla canım galiba çok erken yapmışsın☺️