burcuozcann Vanlı hanımlar yazsa keşke. Bende Antep’te depremi yaşadım eşimin memleketine geldik. Ağrı maalesef bu konuda çok yetersiz doğum olacaksa iyi bir yerde olsun istiyorum. Bilen giden varsa lütfen yazsın özel hastane özellikle
Bahar3521 burcuozcann çok geçmiş olsun🤲 Gürcan Türkyılmaz a giden ve onda doğum yapan çok arkadasm var çok iyi bir doktor
BabyMinor burcuozcann özel de değilde eğitim araştırma da Erhan dr var ama çok zor randevu bulmak bide özelde duyduğum lokman Hekim galiba aga han diye bi dr herkes övüyor ama ben maalesef Erhan dr a doğuramıycam memleketime geldim
ilknrcn13 burcuozcann ne konuda bilgi almak istiyorsunuz bende Van’da özel hastanede doğum yapıcam inşallah
elvan65_f Bahar3521 Akdamar hastanesinde şakir bey de çok iyi hep onda muayene olurdum ama doğum ücreti ne kadar acaba
burcuozcann Bahar3521 çok teşekkür ederim hangi hastanede sancı vs başladığında gitsem ismi söylesem kabul ederler mi?
1prens_1prenses Bende Ağrı’da doğum yapacağım kontrollerim falan orada doktorlari falan çok ilgili ağrı devlet hastanesinde doğum yapan bir kaç arkadaşim var çok memnun kaldılar
1prens_1prenses burcuozcann ağrı eğitim ve araştırma hastanesi HAKAN TARI ve ZEYNEL ABİDİN ÖZDİL doktorlarinda takibim yapılıyor