Ayseeeenn canım %60 artsa yetiyor. Akıntı yerleşme kanaması olabilir. 1000li değerleri geçmene az kalmış😃3000-5000 gibi gidersen daha temiz sonuç alırsın. Betaya göre düzgün artış varsa daha baktırma betana benden sana tavsiye. ☺️Nedenini de anlatayım. Benim betam düzenli arttı kese gözüktü bebek gözüktü. Bu sefer kese bebek büyümedi her gün gittim boyunu ölçtürdüm kesenin. Beta bakıldı 2 günde bir. Hatta 6000den 8200e çıkmıştı 2 gün arayla. Doktorlar yaşamaz gözüyle baktı☺️ hatta iğne falan istedim ilk vermediler düşmesi gecikir diye. Bende şuanki doktorumda istedim. Doktorum kalbini duyduktan sonra mucize gibi bir bebek dedi. Gerçekten çok zor bir süreçti. Şuan her gittiğimde, olması gerekenden bir iki gün büyük oluyo☺️ yani betan düzenli artıyorsa betalık bir sorun yok daha baktırma. Kese gözükene kadar da rahatlamaya çalış. Haftaya pazartesi gidersen net bir görüntü alırsın ☺️ belki kalbini bile duyarsın 🥰 insan sabırsızlanıyor ama gerçekten hani net birşey duymak, belirsizlikten daha iyi 🥰🥰