sonnenschein Kızlar normalde Doğu görevindeyiz ama ailem Kocaeli’de ben de oraya gideceğim, doğumum da orada olacak yüksek ihtimalle bana Kocaeli’de iyi bir kadın doğumcu ve hastane önerir misiniz?
Ahsenn031013 sonnenschein bi arkadaşımız konak firdevs hanım demiş Şikayetlere iyi bakın ocak ayında arkadaşım sezeryan oldu şuan doktor ve hastneyle mahkemelikler sezeryanı hem erken yapması hem kanamanın durmaması bu yüzden 2. Ameliyatına girdi Ve öğrendiğimizde göre böyle birkaç daha doğumu olmuş Hepsi aynı değildir tabi Kendisine gidip memnun olan çok hamilemiz var ama bunlarda var😞
Aselhumaninannesi sonnenschein akademide Nuri beyi çok öneriyorlar doğumda ama bende ilk defa bir doktor keşfettim orda Mehmet Müezzinoğlu çok cana yakın ilgili biri baya samimi
Necibedmrll sonnenschein konak hastenesi Firdevs hanımı tavsiye ederim bende ona gidiyorum çok ilgili ve çok memnunum
hunilimom sonnenschein Yeniköy de Kocaeli aktif hastanesi var Hilal hanım var giden arkadaşlarım hep memnunlar kendisinden
Gzmmm123 Ahsenn031013 kesinlikle katılıyorum önerildiği için Firdevs hanıma gittim ve nerdeyse ağlayarak çıkacaktım doğumu vs nasıl yaptırıyor bilemem ama konuşma tarzı o kadar kötüydü ki bana neden bu kadar genç anne olmak istiyorsun küçüksün daha gibi bi yorum yaptı ve beni pek sallamadı ilgilenmedi 23 yaşındayım oysaki asla gitmem hastaneye bile bidaha soğudum.
sonnenschein Ahsenn031013 bayan doktor açıkçası çok istemiyorum benim zorunlu sezeryan olacak zaten ikiz gebelik dediklerinize bakılırsa biraz sıkıntılı bir durum var ortada teşekkür ederim yanıtınız için 🙏🏻
Necibedmrll Ahsenn031013 arkadaşınız adına çok üzgünüm çok geçmiş olsun benim arkadaşım da yeni doğum yaptı gayet her şey iyidi tavsiye üzerine gittim çok şükür bende memnun olanlardanım kısacası
sonnenschein Gzmmm123 şuanda böyle bir doktoru kaldırabilecek psikolojim yok o zaman ben de ona gitmeyeyim teşekkürler
hunilimom Gzmmm123 bu bazı hemşire ve doktorlarda var sanırım bende 28. Haftada hareket yok diye gitmiştim nst çeken hemsire niye ikinci çocuk yaptın yaşın küçük yazık ben bu yaşımda istemem tarzı cümleler kurmuştu ilk hamilelikte doktorum kilolusun kilolu kadınlar niye hamile kalır seni sezeryan yaparım felan demişti
Ahsenn031013 sonnenschein Ben medical parkda ümit aydına gidiyorum ilk doğumumuda kendisi yaptı ve 2. Doğumda nasipse orda olacak Bayan istemiyorum diyorsanız medical parkda gökhan bey var oda çok iyidir Bu arada ümit hanımın sezeryan doğumlarıda çok iyidir Ben normal doğum yaptım 4.400 doğdu bebeğim ona rağmen çok hafif bir doğum oldu yırtılmam kesiğim olmadı açılmam motivasyonu eli süperdi Sezeryan için özellikle dikişleri estetik arkadaşım doğum yapalı 1.5 sene oldu dikişler resmen yok çizgi halinde bile değil ama kendisi kumral
Ahsenn031013 Necibedmrll çok teşekkür ederim Tabiki memnun olan büyğk bir kesim var Hani öneri olunca açıkcası kayıtsız kalmak istemedim yanlış anlamamanız güzel😊
Necibedmrll Ahsenn031013 tabi canım ben başka doktora da gittim mesela ondan da memnun olanlar çok var bende hiç memnun kalmadım böyle durumlar olabiliyor 😇
Gzmmm123 Ahsenn031013 bu konuda da katılıyorum 😅 bende ümit hocaya gidiyorum ama medicalparkın bütün doktorları iyi hizmet vs herşey olsun
sonnenschein Ahsenn031013 çok teşekkür ederim medikal park aklımda olan hastaneydi benimde teşekkür ederim
Ahsenn031013 Gzmmm123 servisi doğumhanesi hemşireler süperr Ve birde sadece doktora değil çocuk doktorlarınada bakmak lazım Mesela oğlumun doktoru berat hoca ve kendisi süper süper süper 7/24 kendisine ulaşabiliyorum asla yanıtsız bırakmaz Doğumdan snra ebeler geliyor detaylı işgileniyolar güler yüz yemekleri odası Medical park bu konuda cidden çok iyi Sadece bir tane çocuk doktoru var Gülten yaylacı offffff nefret ediyorum Bu kadar bilgili olupda bi insan bu kadar egosit olamaz
Gzmmm123 Ahsenn031013 ayy doğum zamanı falan ilgi alaka iyimi gerçekten bende onu sorucaktım canım zaten korkuyorum doğumdan ilgisiz olurlarsa üzülürüm 🥺 çocuk doktoru da söylediğiniz iyi oldu doğduktan sonra bende o doktora giderim
Ahsenn031013 Gzmmm123 İlgi alaka çok güzel emin olabilirsiniz Ama size tavslyem şikayetlere bakın her bir doktor için yani burasıyla asla kalmayın Çünkü bazıları memnun bazıları değil Bu hastneden doktordan ne beklediğinize bağlı