Tugcemmmm Zehra3214 evet ama benim zamanım da çok da kalabalıktı ilgi sıfırdı ama suan nasıl bilmiyorum.
Beriiil Zehra3214 her doğumun kendince zorluğu vardır ben zorlu bı doğum geçirdim ama yaklaşımlari iyidi haklarına girmek istemem ama süreci cok sıkıntılıydı bu doğumumda sezeryan isteği sundum hayr dediler gene normal doğum yapacam bakalım imkan olsa özele gidermiydim bilmiyorum gerçi aradım şifa hastanesini sezeryan için fiyat istedim yapmiyoruz dediler gerçi sanki ikiside aynıymış gibime geliyor biri fazla para alıp dogurtuyor Agrin olunca istediginde ağrı kesici falan yapiliyor dogum sırasında devlete genel akışıyla yapıyor bilmiyorum doğum yaklaştı korkum gene artı her türlü atlacaz mesela dedim yaa ben zorlu bi doğum geçirdim diye yanımda bi tane kadın daha vardi oda normal doğum yaptı o kalkıp gene yürüye bildi ben ayağa kalkamadım mesela
yanealakanealakaa Beriiil ben de mustafa boyacı takipliyim, memnunum da kendisinden bir şey sormak istiyorum mustafa boyacı takipliyim diye o mu doğum yaptırıyor yoksa o günkü dogumhanede hangi doktor varsa o mu yaptırıyor
Beriiil Zehra3214 aradan iki yıl geçti suanki ebeler nasıl bilmiyorum ama doktor olarak mustafa bey iyi bakıyor gibi
Sedaknr Zehra3214 muayene aylık 800 tl. Ayda 2 kez gidiyorsun bu arada. Doğum eğer sezeryan ise başka illere tanıdığı doktorlara yönlendiriyor. Mesela ben Samsun da doğum yapacağım
Ozgee123 Sedaknr gülbin hanımın peki dığum ücreti nedir ve normal doğumu hangi hastanede yaptırıyor samsundamı
Ozgee123 yanealakanealakaa o gün kim varsa nöbetçi o yaptırıyor diye biliyorum bende fatma türkere takipliyim ama doğumumu özelde yapmak istiyorum iki özel doktor var ali akkoyunluyla gülbin hanım bilemiyorum ya
Beriiil yanealakanealakaa genelde doğuma girmiyor diye biliyorum ogun nöbetçiydi ebeler dogurtucakti yapamadilar diye o sira Mustafa hoca gelip doğumu yaptırmıştı zorlu veya bı sıkıntı olmadıkça doktor degil ebeler yapiyor diye biliyorum
Ozgee123 Beriiil nasıl doğum yaptıramazya ebesin sen nasıl yaptıramazsın ben şok bu yüzden korkuyorum devlette yapmaktan özensizler çünkü
Beriiil Ozgee123 walla ben sabah saat 9 gitmiştim yatisim yapılmıştı o saaten sonra suni sancı başladı artk dışarı çıkamıyorsun odadasiniz kimse gelemiyor yaniniza doğum yapacak bütün kadinlar orda yan yanasiniz yani oyle bi ortam doğum zamanında arka bolum var oraya çatal dedikleri sedye tarzi bi yer var o bölüme gidip dogurtuluyor ben denk gelmedim ordaki kadinlar dogum yaparken mustafa beyin içeri girdiğini ebeler ilgileniyor sadece arada bi gelip nasil gidiyor diye durum kontrol yapiyordu suan nasil bilmiyorum aradan 2 yıl geçti bunda da mecbur devlet hastanesinde gene dogum yapacam
yanealakanealakaa Beriiil ben bir keresinde acile gittiğimde doğumdan çıkmıştı, yaptırıyor galiba artık ya
Cayvarmiya Zehra3214 merkezde Mustafa boyacı var beni ablamı kız kardeşimi doğurtan doktor yani annemin doktoru annem çok memnunmuş :)
gakkoyengee Sedaknr merhaba kusura bakmayın ne kadar ücret veriyorsunuz? Daha önce gitmedim bilmiyorum devletten memnun kalmadım
glhnmcglr gakkoyengee merhaba Gülbin hanımı soruyorsunuz sanırım. Nakit 800 kredi kartı 900 demisti. Ben de merkezde Ali Akkoyunluya gidiyorum o da 800 tl. 15 gün sonra kontrole çağırıyor. Ayda 2 defa gitmiş oluyorsunuz.
Sedaknr gakkoyengee nakit 800 kart 900 canım. Ben aşırı memnundum ilgisi alakası istediğin saatte ulaşman her şeyi sorman. Tavsiye ederim
glhnmcglr gakkoyengee ben Gülbin hanıma kendim hiç gitmedim ama giden yakinlarim çok memnun. Ben Ali Akkoyunluyu tercih ettim şu anlık yaklaşımından, davranışından, detaylı bilgi vermesinden memnunum. Yalniz doğumu Tokatta yaptırıyor bilginiz olsun.