Ozlemduman Masalin benimde 4 yıl aradan sonra 2.gebelik ve sezaryen olacağım mart sonu şu anda ama günümüz net belli değil
Hazalert Masalin riskli gebelik olduğu İÇİN 37.haftada alacağız dedi 15-22si arasına denk geliyor inşallah 🤲🏻
Aslbal17 Biz de 34+6 yız. İlk doğumum inşallah normal istiyorum. Tarih konuşmadık doktorumla 20 Mart a denk geliyor 40. Hafta. Hayırlısıyla ve kolaylıkla gelsin inşallah evlatlarımız🤲🏻
Karacamm bebek_firarda normal doğum ise nasil 8-12 mart arasi gün verildi bnmde 35+1 ama doğum uygulamaya göre 18 mart görünüyor
bebek_firarda Karacamm 40. hafta oluyo çünkü. Dediki martın başından itibaren beklicez ama ultrasonda tahmini doğum tarihi 12 görünüyo
Mommm03 Karacamm genelde adet gününe gore söylüyor ilk dogumumda dogumum 3 ekim gözüküyordu doktora her gttigim zaman doktorum3 ekim derdi ve o gun doğdu şimdi bile 17 mart gözüküyor doğum doktorum hep 17 mart diyo normal doğum yaptım doktor gun vermiyor 40 hafta hangi günü denk geliyorsa onu sölyr
Minigim--2 Masalin ayy sizin yernizde olsam 03.03.23 tarihine alırım çok istiyorum o tarihi ama 37+2 oluyoruz doktorum o günü görürsek 38 bekleriz dedi
Lutfiye20 Benim de Mart 15 tahmini doğumum sancılar başladı özelikle gece belime karnıma bacaklarima aynı anda vuruyor doğum belirtisi mi acaba
Ezosfer Lutfiye20 benim de 20 Mart. Sancım varmış ben sancı olduğunu düşünmemiştim Rahim ağzım kisalmis ve yumusamis. Doktorum en azından 25 şubata kadar beklerse iyi olur dedi. İnşallah martı görürüm sağlıkla. Sancılar azalsin diye magnezyum kullanıyorum
Kubrakck2222 Masalin şu an 33. Haftamızdayız, sezaryen olacak 39da alacağım dedi, ilk gebeliğim. Zaman yaklaştıkça heyecan, sevinç, korku, endişe birbirine karıştı… sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz 🙏🏼
Flyderndkk Bende mart annesiyim olacağım inşallah. Dr bir sonraki kontrolde günü kararlaştırırız dedi.
Seydo54 Hcry 34 haftalikken 2 hafta önce vrildi geçen hafta kesinlesti, 1 martin oldugu hafta yapariz dedi, ben martin 3ü olur mu dedim olur dedi tabi benim minnak pasama bagli🤗
Ezosfer Masalin benim de ilki sezaryen ssvd deneyeceğiz. İnşallah sağlıkla hayırla olur. 20 Marta kadar vakti var bakalım
Fatos_A Nevaninannesi bizimse tam olarak 18-20 Mart görünüyor şimdilik bir değişim de yok artan ayak bacak ödemim ve rahim ağırlığım dışında🙏 siz de nedir durumlar? Normal doğum düşünüyorum inşallah siz nasıl hazırlanıyorsunuz son bir ayımız☺️☺️
Nevaninannesi Fatos_A Ben öyle 8 aylık hamile gibi değilim açıkçası. Karnım filan düşündüğümden küçük. Bebiş 4 gün önce 42 cm ve 2 kiloydu. Gelişim açısından başından beri 2-3 hafta geriden geliyoruz. Sizin nasıl acaba? Dr önemli değil diyor ama bizim aklımıza takılıyor yani 🥺 Yüzüklerim filan hala oluyor ama sıkmaya başladı tabii. Şişlerim de oldu. Zaten başından beri 17 kg filan aldım. Kilo mu ödem mi bilemiyorum😂 Son 3-4 gündür böyle rahimde ağırlık hissediyorum ben de . Acı yanma vs yok ama sürekli sıkışık gibi hissediyorum gidince de çok bir şey yok. Üşüttüm mü filan diye düşünmüştüm sizde durum nasıl? Bir de ateşler basıyor uykumda çok zorlanıyorum. Kar yağarken evde kısa kolluyla geziyordum😅
Nevaninannesi Ezosfer sancınız olduğunu düşünmemeniz çok normal çünkü çok hafiftir. Ama nasıl anlayıp gittiniz? Henüz dr nst bağlamadı beni de. 2 hafta sonra ilk defa gireceğim. İnşallah martı görürsünüz ne kadar geç o kadar iyi ama ben 6 buçuk aylık doğmuş bir bebektim. 30 sene önce hem de . Bir şekilde doğan büyüyor içinizi ferak tutun☺️☺️