Mervvvever ArzuAltuntepe68 benimde senin gibi hep uyuyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum ara öğünleri falan atlamiyorum
atlasinannesi_ ArzuAltuntepe68 kaç haftalık hamilesin canım hamileliğin ilk haftalarında çok uyku geliyor sonra düzeliyor ama eğer 3 4 aylık hamileysen kolesterol olabilir belki
Nurteke Ben gunduz gec uyaninca gece uyuyamıyorum birde çok tuvalete kalkiyorum her saat başı tuvalete kalkip gelincede uykuya hemen dalamiyorum ya
Mervvvever ArzuAltuntepe68 muz portakal süt kefir ceviz ara öğünlerde bunlari yiyorum yemek olarak baklagil ve et tavuk yemege çalışıyorum ama her zaman midem kabul etmiyor
Nurteke ArzuAltuntepe68 evet tuvalete kalkip geldikden sonra bir dk yada 30 saniye falan kasikda agri oluyor acaba idrari tuttugum için bosalincami oluyor
atlasinannesi_ Nurteke idrar yolu enfeksiyonu olabilir belki inşallah değildir idrarını yaparken yanma oluyo mu
Mervvvever ArzuAltuntepe68 şuan olmuyor 8.haftada ara ara oluyordu ama kusma falan olmadı hiç rahat geçiriyorum hamileliği bazen yiyeceklere karşı tıksınme oluyor
ArzuAltuntepe68 Mervvvever bende 5 haftalık hamileyim anlık tiksinme oluyor. Kusma hiç olmadı bulantım oluyor ara ara. Beslenme düzenimi tam oluşturamadım. Elimden geldiğince yoğurt, süt ,meyve vb. tüketmeye çalışıyorum
Nurteke atlasinannesi_ ben de oyle ama yetmiyor sanki ya hatta eşimi ise gonderirken birlikte sabah 6 da ufak kahvaltı yapiyoruz ogldn bide aksam bazen yatarkende acikiyorum
Mervvvever ArzuAltuntepe68 11+5 günlük benimde araba tutar gibi oluyordu şimdi geçti benim çok bel ve kasık ağrım oldu
Maya2022 atlasinannesi_ canim benim 19 hafta ama bende surekli uyuyorum carsamba kontrolüm var doktora sorsam mı şimdi yaziyi görünce korktum