tucemsi arirangg t çizgisi hangisi kuzum ya ben ikisinin koyu olduğunda yumurtlama olduğunu biliyorum da hangisi c hangisi t çizgisi onu bilmiyorum
arirangg tucemsi Canım normalde diğer testlerde hangisi C hangisi T yazıyor. Senin kullandığında yazmıyor. Doğru anladıysam mac yazan taraf C, diğeri T
Humannrle tucemsi canım cuma ve cumartesi testleri benimkiyle aynı bak benim profilimden inşallah ikimize de nasip olur 🤲
Humannrle tucemsi döngümün 23. Günü 🙄 ben 19.gunde bırakmayı düşünüyordum burada ki arkadaşlar devam etmemi istediler iyi ki onları dinlemişim 🤲
tucemsi Humannrle bekleyelim bakalım kuzum ben şimdi önce çatlamasını bekliyorum yumurtlama oldu çatlama olmazsa gebelik oluşmaz dimi oluşur mu hiç bir fikrim de yok ki bu sefer onu taktım kafaya ya çatlamazsa diye… 🤦🏻♀️ bir de kendime söz verdim dedim ayın 6sında yapacağım iyice bekleyeceğim bakalım dayanabilecek miyim
Humannrle tucemsi o benimde aklıma gedi ya çatlamazsa diye 🙄 ama bende ilk defa deniyorum bu ovulsayonu bilmiyorum ki tecrübeli arkadaşlar yazar
Betbet98 tucemsi kuzum bugün testi yapar yapmaz kurumadan çek. Kuruyunca da koyulaşıyor çünkü emin olalım 💐
tucemsi Betbet98 tamam caniiim, öyle yapacağım inşallah çatlar🐣🙏🏻🙈 Dün akşam yatmadan tekrar yaptım çünkü gün içinde havuç tükettim bolca akşam dediğim 11,12 gibi yine aynı iki çizgiydi belirgin
Betbet98 tucemsi bugün de yaptın mı kuzum yapıp atsana. Dün gece yaptıgını da yükle bakayım bi 🥹 çatlar inşallah sen kötü düşünme ilaçta kullandın
tucemsi Humannrle dün pikti kuzu ondan önce biraz daha silikti ama çok silk değil pike göre daha silikti ondan ben de çatır çutur yedim 😂
tucemsi Betbet98 kuzu dün yaptığımı çektim mi bi bakayım şimdi evde değilim kayınvalideme geldim eve gidip bugünkünü yapacağım :)
Betbet98 tucemsi :( ay ne var pozitif görsek ben yine korkmaya başladım yine kesin olmayacak yine bu ay ağlamakla geçecek😭