tucemsi Kızlar selam, birkaç gündür takip etmeye çalışıyorum düzenli şekilde ama ovülasyon testinden hiç anlamıyorum bu ay klomen kullandım. O yüzden çok daha stresliyim kaçırmak istemiyorum aşağı her gün yaptığım testleri ekliyorum yumurtlama olmuş mu bakar mısınız? 
Mercan1994 tucemsi canım bunların hepsi yumurtlama sadece perşembe günü biraz değişik duruyor ama hepsi yumurtlama değerlendirmen gerekiyor ama sanki yumurtan çatlamamış havuç ye bunlar bir gebenin günlüğünün testleri bu testleri en iyi ben anlarım çünkü bende oradan aldığım testlerle hemde Allah ın izniyle 23 haftalık hamileyim
Betbet98 tucemsi kuzum bugünü değerlendir sen yarın bir daha bakalım. Önceki aylar ne sıkıntı oldu da klomen kullandın aşkım doktora gittin mi sen? Bide kuzum bu testi sen nerden aldın
arirangg tucemsi Canım fotoğrafları tek tek çekmek yerine hepsini aynı anda çek kıyaslamak daha kolay olur. Hepsinin yanına tarih yazabilirsin
Tucemsiiii tucemsi Çarşamba günü de bir tık koyu geldi bana ama. Ben de birgebeningünlüğü sayfasından aldım şuan gebeyim 9 haftalık sen bugünu yarını değerlendir canım
Dcl027 Mercan1994 Canım bende ordan aldım bi bakar mısın yumurtlama olmuy mu bu dünün testi yani 20 yazan ama değerlendirmedim tam olmamış gibi geldi sperm kalitesi düşmesin diye
tucemsi Betbet98 biz Eylül ayından beri deniyorduk kuzum ama düzenli şekilde değil. Yaklaşık üç ay önce çok şiddetli kasık ağrım oldu regli günleri ağlıyordum artık ağrıdan. Sonra regli bittikten 3 gün sonra kadın doğuma gittim. Alttan kontrol etti yumurtan oluşuyor ama çatlamada çok zorlanıyor belli ki dedi bunu destekleyelim dedi. Klomen yazdı ama takip etmeyeceğim dedi. Sen yumurtlama günlerini kendin anlarsın zaten dedi. Sonra ben internetten çok araştırdım yan etkilerinden korktum kist olmasından ilaç içmedim. Geçen ay yine ağrılı bir regli geçirince ilacı içmeye karar verdim kuzum. Doktorda bu ay iç eğer çatlamazsa ilaçla iğneye geçelim dedi ben de iğne istemedim çünkü yoğun çalışıyorum bu yüzden düzenli de denemediğimşz için iğne tedvasi istemedim
miniyo tucemsi Hatalı gösteriyor ben de kullandım aynı ay 3 kez yumurtlama gösterdi saçma sapan birşey Birgebeningünlüğü sayfasından çubuk test aldım kullandım ve ilk denememde başarılı oldu gerçekten %100 doğru en en memnun kalınan ürün zaten kendisi
Betbet98 tucemsi kuzum klomenş doktor muayene sonrası yazıyor demek ki ben istek üzerine yazıyor diye de duymuştum ama gereksiz vermez tabi. Senin eşinden dolayı düzenin yoksa boşuna iğne kullanma tabi kuzum
tucemsi Betbet98 Bana muayene sonrası yazdı kuzum. Ama dediğim gibi düzenli olmadığı için rahatsızlıktan dolayı değildi ondan iğne seçeneğini duyunca hemen içeyim dedim. Çünkü istediğimizde sağlık ocağına da gidip tüm kan tahlillerimizi yaptırdık. Ben kadın doğumada gidip gereken diğer testleri yaptırmıştım
tucemsi arirangg canim yapıp telefondan çekmiştim biriktirmemiştim o yüzden bından sonra saklayacağım:)
arirangg tucemsi Yumurtlama olan gün (İki çizginin de koyu çıktığı gün) ve ertesi iki gün ilişki olmalı
tucemsi Yani bu innovata teslterinin hangi tarafı t hangi tarafı c oluyor? Mesela en basitinden idrara batırdığımız taraftaki çizgi hangi çizgi
arirangg tucemsi çatladığında koyu olan t çizgisi tekrar silikleşiyor. Ama yine de 2 gün daha değerlendir
tucemsi arirangg t çizgisi hangisi kuzum ya ben ikisinin koyu olduğunda yumurtlama olduğunu biliyorum da hangisi c hangisi t çizgisi onu bilmiyorum