cahillesohbetikestim iki_canavar_annesii25 oy oy oy içim yandı kavrulmuş resmen. Başımız sağ olsun inşallah. Mekanı cennet olsun. Rabbim ailesine sabır versin inşallah. Okudum kuzum.
Deletedmom_85 iki_canavar_annesii25 ooooooyy kurban olduğum Allah’ım ooyyyy mekanı cennet olsun şehit makamına eriştirsin Rabb’im ☹️😢 okudum canım, reglimm şuan bitsin vefat edenler için Kur’an yasin de okuyacağım toplu olarak 🙏🏻😥
iki_canavar_annesii25 Deletedmom_85 Sağol bacım Allah razı olsun. 🥺🥺🥺 Rabbım kabul etsin inşallah 🤲🤲🤲😥😥
Aaaysee iki_canavar_annesii25 😔😔 Duadan başka bir sey gelmiyor elimizden maalsef Rabbim sabırlar versin 🥺 bi mucize olur insaAllah
Deletedmom_85 Azizinannesi2 canım kendini toparlamanı bekledim hemen yazmıyım dedim ama gelmişsin. Başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin ne kolay geliyor insana söylemesi ateş düştüğü yeri yakıyor 😥
cahillesohbetikestim Azizinannesi2 biraz bekleyip öyle yazayım dedim kuzum. Başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. Büşram çok üzüldüm Rabbim sabır versin sizede 😭❤
Armess_loya Deletedmom_85 Mutiii sen iyisin dimi kuzum bir sıkıntı sizlerde yok inşallah sen İstanbuldasın, ailen falan iyiler mi🥺❤️
Armess_loya Azizinannesi2 Büşra canım çok üzgünüm ne denir ne söylesem bilemiyorum, RABBİM avcılarınıza şifa versin kardeşine rahmet sizlerede uzun ömürler canım kardeşim 😭😭😭🤲🏻
Eylulperisi iki_canavar_annesii25 mekanı cennet olsun i nurlar içinde yatsın insallah okudum ALLAHİM kabul etsin 🤲🏻