iki_canavar_annesii25 Bacilar @Azizinannesi2 büsranin küçük kardeşi enkaz altından ölü olarak çıkarılmış 😭😭😭 birer fatiha okur musunuz arkadasimiz kardeşi için 🤲🤲 ismi efe 😭😭😭
yenibirannis iki_canavar_annesii25 okudum Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun Allah sabır versin🙌😣😥
iki_canavar_annesii25 @cahillesohbetikestim @Durubebegim @Deletedmom_85 @Armess_loya @Aaaysee @Baymehal @
Deletedmom_85 iki_canavar_annesii25 ooooooyy kurban olduğum Allah’ım ooyyyy mekanı cennet olsun şehit makamına eriştirsin Rabb’im ☹️😢 okudum canım, reglimm şuan bitsin vefat edenler için Kur’an yasin de okuyacağım toplu olarak 🙏🏻😥
Papatyam38 iki_canavar_annesii25 okudum mekanı cennet olsun inşallah rabbim ailesine sabır ve dayanma gücü versin 🤲
Aaaysee iki_canavar_annesii25 😔😔😔 okuruz tabikii Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Allahm çok acı 🥺 kaç yaşındaydı acaba
iki_canavar_annesii25 Aaaysee Amin bacım Allah razı olsun 🤲🥺 16 yada 17 olması lazım 😥 20 yaşında olandan haber yok daha
Aaaysee iki_canavar_annesii25 😔😔 Duadan başka bir sey gelmiyor elimizden maalsef Rabbim sabırlar versin 🥺 bi mucize olur insaAllah