Adeneflin BegumYB bakıyorum ama diğer devlet hastaneleri bana uzak mesafede kalıyor hani doğum falan olursa nasıl gidicem sonrasında bebekle ilgili sıkıntı çıkarsa ulaşımın çok zor olur diye kaldım ortada ya😔
Adeneflin Umrangunes kitapta dediği gibi aniden berrak bir su bir anda istemsizce geldi ve çok geldi hem üstüm hem yatağım ıslandı ben asla idrar olduğunu düşünmüyorum çünkü enfeksiyon var dedi 4 gün önce muayene eden adam ilaç verdi yolladı
Umrangunes Adeneflin soyle birşey d3 var su gelişi başladığında durmuyormus yani surekli az da olsa su gelmesi lazim sizinti seklinde olan fark edilmiyormus bazen ama onda da ped testiyle surekliligini anlayabilirsiniz ped koyup islanmasina bakın ıslanıyorsa değiştirip tekrar bakin islanmaya devam ediyorsa su geliyor demektir
Adeneflin Elif1907 onu da söyledim enfeksiyonun vardı ama devlet takmadı bile özele söyledim ilaç yazdı ve bebeğin doğumunu geciktirecek fitil verdi
butterfly35 Umrangunes bu kitap çok iyi değil mi insanın içini rahatlatıyor resmen 1 günde bitiyordu bitmesin diye yarısından çoğunu okuyunca bıraktım sonra devam ettim. Almak isteyen olursa gönülden tavsiye ♥️
Umrangunes butterfly35 evet ya bende bayildim kitaba gerçekten herkesin okumasi gereken bi kitap şimdide doğal doğum kitabina basladim o da cok faydali arkadasimdan aldim
rubeyyisarah Adeneflin Ya benim arkadaşımın son 4 düzenli olarak suyu geldi ama alhamdulillah çok güzel bir doğum yaptı
Adeneflin Doktora gittim biri tahlil yaptı kanda yüksek enfeksiyon çıktı başka hastaneye gittim oda idrarda var kanda yok dedi kime inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım evde bekliyorum elimden başka birşey gelmiyor