Adeneflin Woman3535 amin inşallah allar razı olsun 🤲💞 .hiç bi baskı falan olmadı bi anda geldi ve fazla geldi hastanedekiler test yaptı sonucu bana göstermediler gayet iyisin evine git 2 hafta sonra gel dedi su geldiğinden beri sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum şuan bile var o ağrı belimden aşağı atıyor bebekte bi hareket ediyor bi sertleşiyor umarım doğum değildir
Adeneflin Elif1907 Allah razı olsun umarım doğum değildir rabbim herkese bebeğini sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣️🤲💞
Elif1907 Adeneflin İnşallah canım benim inşallah.. Yarın yine yaz olur mu doktorun ne dediğiniii ama sakın dogurdum deme düşüp bayılırım ☺️☺️☺️
Elif1907 Adeneflin inşallah kendini güzel şeylere inandır herşey yolunda de, herşey çok güzel olacak de, belki o gelen normal bir akintidir sonuçta gebelikte oluyor böyle şeyler ☺️
butterfly35 Adeneflin ağrın varsa ve düzenli sancı gibiyse gitsen iyi olur ağrım arttı sancım var ondan geldim dersin. Stres hem sana hem bebeğe zarar Allah korusun. Gidince mutlaka bize de haber ver canım benim korkma. Rabbime emanet yavrularımız 😍
Adeneflin butterfly35 ağrım var ve sürekli devam ediyor sabah erkenden gidicem inşallah buraya yazarım yarın çok sağolun 💞❤️
denizarenmom Adeneflin asla seni korkutmak istemem ama suyun geldiyse 48 saat icinde dogum olmasi lazim, maalesef kotu sonuclari olabilir. baska bir hastanenin aciline gitsen?
Adeneflin denizarenmom özele göründüm ondan gitmedim ama yarında aynı rahatsızlık devam eder ve yollarsa o zaman başka hastaneye geçmeyi düşünüyorum
Slaedz Adeneflin bu gün aynısını yaşadım gibi bir şey 29+2 günlük ikiz gebeyim 3 gündğr aşırı karın sertleşmesi şikayetim vardı sabah da kalktığımda bütün iç çamaşırım ve taytım ıslaktı hemen hastaneye gittim anlattım durumu açılman yok dedi 34 cm pelvis uzunluğun da gayet iyi dedi nstye yattım hemen hemen 2 saat boyunca sancım çıkmadı sıvı eksikliği deyip serum taktılar idrar da verdim idrarda da bişey çıkmadı su gibi akıntın gelirse eğer iç çamaşırını değiştir tekrar olursa o zaman gel dedi sancın devam ederse şiddetlenirse muhakak gel dedi dün eve geldikten sonra belimin ortası 3 saate yakın ağrıdı yeni geçti su gibi akıntı da o yoğunlukta gelmiyor damla damla gibi bişey ama ayırt edemiyorum işte her an doğurucam diye çok da korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Adeneflin Slaedz rabbim hayırlısı ile zamanında kucağınıza almayı nasip etsin şuan bende aynı hisle bekliyorum her an doğum olacakmış gibi 🤲
Elif1907 Slaedz belki idrar yolları enfeksiyonun vardır canım bunu değerlendirdiler mi? Rahim uzunluğun çok iyi, idrar tahlili ve kültürü ver belki sulu akıntı sebebi odur.
Aysecan0335 Ne demek bu ya nasıl başından savar anlamış değilim bu doktorları ben ya bebeğini ya da seni tehlikeye atacak bi durum varsa hiç mi düşünmezler, riske atma canım hiç bi şekilde
Adeneflin Aysecan0335 işte devlet hastanesi olunca böyle oluyor malesef ilk gebelikte olunca insanın eli ayağına dolaşıyor
Slaedz Adeneflin umarım olmaz benim hiç umudum kalmadı 36. Haftayı görürüm diyodım ama 34 dü zor görürüm gibi geliyo herşeye rağmen küçük bi çanta yapıcam sabah kendime. Allah zamnında kucağına almayı nasip etsin 🥺❤️
Adeneflin Slaedz amin Allah razı olsun, bende çanta hazırladım ne olur ne olmaz diye artık gerisi takdiri ilahi 😔❣️
BegumYB Adeneflin çok geçmiş olsun bence eşinle birlikte başka hastane araştır . O şekilde başından atıyor ise başka doktor a görün mutlaka
Adeneflin BegumYB bakıyorum ama diğer devlet hastaneleri bana uzak mesafede kalıyor hani doğum falan olursa nasıl gidicem sonrasında bebekle ilgili sıkıntı çıkarsa ulaşımın çok zor olur diye kaldım ortada ya😔
Umrangunes Okudugum kitapta Su gelişi ile ilgili yazi var resim yukledim ordan bakabilirsiniz dr. Erhan karaalp in madalyon kitabindan
Adeneflin Umrangunes kitapta dediği gibi aniden berrak bir su bir anda istemsizce geldi ve çok geldi hem üstüm hem yatağım ıslandı ben asla idrar olduğunu düşünmüyorum çünkü enfeksiyon var dedi 4 gün önce muayene eden adam ilaç verdi yolladı
butterfly35 Umrangunes bu kitap çok iyi değil mi insanın içini rahatlatıyor resmen 1 günde bitiyordu bitmesin diye yarısından çoğunu okuyunca bıraktım sonra devam ettim. Almak isteyen olursa gönülden tavsiye ♥️
Adeneflin Elif1907 onu da söyledim enfeksiyonun vardı ama devlet takmadı bile özele söyledim ilaç yazdı ve bebeğin doğumunu geciktirecek fitil verdi