dilinkopsunemi-bisus Minnosunannesi16 rica ederim cam almak isterseniz de çok hafif olan camlar var ondan alabilirsiniz bebeğin tutması kolaylık olsun diye fakat keşif zamanları geldiğinde fırlatmak isteyebilir düşebilir bunları göz önüne alarak tercih edebilirsiniz
Minnosunannesi16 dilinkopsunemi-bisus çok doğru gerçekten çok teşekkür ederim bunuda göz önünde bulundurayim ben
Minnosunannesi16 berceste5155 evet evet kaynar kullanılmıyor sıkıntı olmaz sanırım plastikler antibakteriyelmis zaten
Nazligenc Minnosunannesi16 ben lasinoh aldım kalitesi güzel duruyor. Meme reddi yaşamadığını bildiğim için bunu tercih ettim
Nilsss1907 Minnosunannesi16 Ben şimdilik en küçük olanlarından aldım. Philips Avent ve kolik bebekler için Dr Browns. 2side cam ilerleyen zamanlarda bebiş büyüdüğünde alacağım büyüklerinden.
cansualisa Minnosunannesi16 lansıhonnn kullandım yoğun bakımdaaa karışmasın diye bişi yapıştırdılar çıkmadı sımdı avent sipariş ettim bakalım nasıl oda lansıhonu yüzle tutuyor kuzum 31 günlük oğlum plastik pp zaten kaynar suya koy mis
Happycatt Minnosunannesi16 canım cam kendisi içmeye başladığında tutamaz Sıkıntı olur diyorlar ama bilmiyorum ☺️
Minnosunannesi16 Happycatt plastik yine mantıklı geliyor canım normal plastik değilmiş zaten teşekkür ederim çok 🌸
Songul1359 Minnosunannesi16 bende çok kararsız kaldım çok araştırdım ve bugün karar verip aldım avent markasını aldım küçük boy plastik olanı ikili aldım yedek olsun diye yeterli oluyormuş zaten ablamda kullanıyordu çok övdü memnundu bende aldım plastik secmemin amacı ağır olmayışı rahatlıkla tutması ve kırılma gibi tehlikeli durumlar yaşamamak
Lazz61 Minnosunannesi16 olmaz canım normal plastik gibi düşünme bende chicco nun aldım plastik olanı hafif eğimli bişey anne memesine yakınmış vs diye. Önceleri ben de plastik diye bi geri duruyordum fakat gayet sağlıklı imiş çok araştırdım bilindik marka ve belgeleri de var kuzum
Minnosunannesi16 Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bebislerimiz sağlıkla gelsin gelen bebislerde sağlıklı sıhhatli buyusunler inşallah 🌸♥️