Yakın zamanda çektirdim doktor hamile kalma şansın yüksek dedi acsba film çektirdikten sonra hamile kalan varmı
İlaçlı rahim filminden sonra hamile kalanlar varmı
Benim öyle oldu
Ağustosta çektirdim , ekim 21 de hamile olduğumu öğrendim
gzmber inşallah benimde hemen olur 1.5 senedir düşünüyorum yıprandım herseferinde negatif duya duya
Bende hsg den sonra hamile kaldım hemen umarım dilediğiniz gibi olur
Ravzanur23 kaç gün sonra test yaptınız
Ravzanur23 doktor bana birgün aralıkla ilişki olsun dedi
Benim hag filmimi çeken teknisyen adetinin kaçıncı günü dedi 7 dedim 7 den sayarak 10. Gün eşinle ilişkiye gir dedi bende öyle yaptım kaçıncı günde test yaptığımı hatırlamıyorum ama test yaptığımda reglime sanırım 1 hafta falan vardı silik çizgi çıkmıştı diğer gün bidaha yaptım biraz daha belirgin çizgi çıktı kan verdim 3 haftalık olduğunu öğrendim canım
Ravzanur23 teşekkür ederim
Bende bu hafta çekilecem insallah
Cektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım
Haziranda çektirdim sonrasında asilama oldum tutmadı. Eylülde kendiliğinden hamile kaldım
Elffth_2017 benim de bir senedir olmuyordu hatta dış gebelik oldu, sonra işte ameliyat sonrası çektir dedi doktor, çok şükür o ay oldu, istanbulda iseniz cevat bayrak hoca çeksin
Ben Aralık ayında rahim filmi çekildim ocakta hamile kaldım çok sukur
Ayın 31 inde çektirdim ben
Elffth_2017 benim rahim filminden sonra Hamilelik oldu inofolic combi folik asit verdi yumurtaları daha çok büyültüyor dedi
Elffth_2017 merhaba 5 temmuz da ilaçlı rahim filmi çektirdim 7 temmuz da gebe kaldım
Elffth_2017 Ben de çektirdim adetimi bekliyorum inşallah hamileyimdir
Buuuuuurcuuuuuuuuu ne gibi belirtileriniz olmuştu
papatya_hy ben rahim filminden değilde çatlatma iğnesi ile hamile kaldım yeni doğum yaptım