Elaylama Piraye ben de erken test alıp yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı. sonra kan testi yaptırdım şimdi de 27 haftalıı hamileyim 🌸
Aybuke5 Piraye hamile sayılıyo sanırım ama daha çok erken 2 günde bir tekrarla ama doktoruna kesinlikle göster
Susam1516 Piraye benimde tam ayni değerde cikmisti seninle suan 12. Haftamdayim. 2-3 haftalık daha Seninki gozun aydın canim 😊
Piraye Ben bugün tekrardan kan testi yaptırdım sonuç beta hcg 149.2 progesteron 19.84 öğleden sonra doktora göstericem bi sıkıntı yoktur dimi kızlar
Neroizm Piraye o silik cizgili testi hemen atmayin bejleyin genelde o ikinci cizgi saha belirgin hale gelir bekledikce.
Piraye İyi akşamlar kızlar ben doktora gittim sonucu gösterdik ultrasonda göremedi bilmediğim bir şeyler söyledi sonra daha çok erken falan dedi folik asit verdi anlamadım açıkçası biraz canım sıkıldı sizce bi sorun mu var Pazartesi olmazsa özelde bir yere gideceğim tecrübeli arkadaşlar bir şey derseniz sevinirim
Bbsra Piraye hayırr bebeğin görmen için daha çoook erken 1500 lerde falan anca gözüküyor :) hayırlı olsun folik asitini kullan sağlıkla al kucagına inşallah
Aybuke5 Piraye progestrronla ilgili bi bilgim yok ama gözükmemesi normal çünkü çok yeni sıkıntı yapma