Piraye Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim Regl gecikti diyerek test yaptım fakat her seferinde silik çıkıyor sizce hamile olabilir miyim?
SeymaYldrmAkpunar Piraye Daha iyi sonuç almak istiyorsanız kan testi yaptırın bence inşallah hamişsinizdir 🙏🏻
ikizlerimveannesi Piraye silik de çıksa pozitif kabul ediliyor yine de en doğrusu kan testi yaptırmak 🤗
mlssrn Piraye benimde silik çıkmıştı kan vermiştim 2 -3 haftalık hamile çıkmıştım🤗en iyisi hastaneye gidip kan vermen olur😘hayırlısı olsun inşallah 🤗
Piraye Bugün gidip yaptırıcam ama sürekli belim ağrıyor adet dönemlerimde de ağrım olurdu her an olacakmışım gibi hissediyorum en iyisi emin olmak
Calasun Piraye bende bel agrisi cok cekiyordum adet olucam diye umursamamistim bir hafta gecince test yaptim silik cikti kosarak hastaneye gittim😬 sonuc 28 haftaligiz🙏🏻💞insallah sende guzel haberler alirsin 🐣💞
Shryrydn Piraye zaten hamile oldugunda belin agrıyo. Adet agrılarını hiss ediyosun. Bende de aynısı olmuwdu. İlk cocukta öyle oluyo.
Busracetin Piraye mutlaka kan testi yaptirin , kan testi istemezseniz erken gebelik testi de deneyebilirsizni onlarda daha net belli oluyor ikinci cizgi , hayirli haberler iaitirainiz insallah 🎀
Piraye Busracetin normal iki test yaptım iki tanede o erken gebelik testlerden yaptım hepsinde ikinci çizgi silik çıktı şimdi sonuç bekliyorum hayırlısı bakalım
Lale11 Piraye bende de oyle oluyo regl 1-2gecikince silik cikiyo, 1hafta falan gecince kizariyo. Kan testi yaptirsan doru sonucu ala bilirsin,yaptiramiyosan 2-3sonra yine idrar testi yap kizarmaya yonlu gidiyorsa hamissindir😍👶🏻
mucizemizibekliyoruzz Piraye benimde 2. Çizgi silik çıkmıştı muhtemelen hamilesinizdir ama mutlaka gidip kan verin en iyi sonucu kandan alırsınız. İdrar testlerinde yanılma payı olabiliyor
Sedayznn Piraye ben reglime 4gün kala yapmıştım iki tane ikisi de silik çıktı kan vermiştim hamileydim 🙏🏼İnşallah seninde vardır 😀
Piraye Şimdi kan verdim ultrason baktı bir şey demedi test. İstedi sonuç bekliyorum bakalım heyecan yaptım 😄
Aybuke5 Piraye bitane daha arkadaşımız bu uygulamadan silik çıktı dedi gitti kan verdi bütün hamileler toplandı dua ettik sabırsızlandık ve hamile olduğunu söyledi sende inŞAllah hamilesindir biz haber ver