Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşindayım. 3.5 yıldır evliyim ve bende polikistik over var ondan dolayı hamile kalamiyorum. Klomen kullandım olmadı birkezde çatlama iğnesi vuruldum oda olmadı. Lakin bu sene Eylül 14 de hayız oldum ve ekimin 14 olmam gerekirken olmadım ekimin 26 da kanama geldi ve normalde daha az oldum. Ve toplamda 3 gün sürdü. Kanama olmadan öncede 2 kez kan testi bir hamilelik testi ve birde ulturasyona gittim neticede bişey yok. Canım çok sıkkın:(
    Matemayn25 kuzum gebelik testini bi tekrar et bence bi arkadaşım aynı şekilde hamile olduğunu öğrenmişti inşallah hamilesindir 🙏❤️
      Matemayn25
      Bende pkosluyum. Normalde 5 gün civarı süren adetim 3 gün sürmüştü son adetimde 3. Gün bitmişti ve o kadar az olmuştum ki yok denecek kadar az 3 günü toplasam 1 parmağı geçmezdi kanamam şaşırmıştım bidahaki ay doktora söyleyim demiştim hatta ve bana bir sonraki ay yumurta geliştirici yapacaklardı ama hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden oldu hiçbir tedavi gerektirmeden oldu çok şükür. İnşallah sende gebesindir 🙏🏻
        BurcuY testi yapmak istiyorum ama netice alamazsam çok üzülürüm korkuyorum açıkçası.. :(
          SeymaYldrmAkpunar elhamdülillah ne güzel sağlıkla kucagına al inşallah canım.. Banada dua et olur mu gebesin hem duan kabul olur inşallah. Bende kiloda var yani bu pko kisti bana kilo aldırıyor muş. Sende öyle misin senede kilo var mı?
            Matemayn25
            Rabbim inşallah tez zamanda sana da nasip etsin senin için dua edeceğim🙏🏻 Bana kilo aldırmadı hiç bekarlığımdan beri var o zaman 50 idim evlendim 56 olmuştum. Sana ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü öneririm ama ben yaptım ertesi ay hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsın hayırlısıyla💞
              bir ay sonra
              SeymaYldrmAkpunar Allah razı olsun canım benim rabbim bana ettiğiniz dualarınızı kabul etsin. Sizinde kendinize ne duada bulunduysanız rabbim tez zamanda misli katını verip kabul etsin inşallah
              Matemayn25 olsun canım üzülme inşallah seninde en yakın zamanda pozitif olur 🙏 allah zamanını kararlamıştır 🙏