Tubatgn Kalbiimde2can Şu an ananasın diğer yarısını yiyorum Bi hareketlendi ağrılar arttı gibi geldi bakalım canım 🎈🫣
Tubatgn UmAlya 3-4 cm’de veriyorlar canım benle aynı an da acile gelen bir gebeye suni verdiler 3 cm’de bende ilerleme yok kendi kendine ilerleme olmasını bekliyorlar sanırım
matematikcianneee Tubatgn inşallah bir an önce kendi sancılarınla doğurursun canım benim sıfır açılma sıfır sancı pazartesi son günüm bekliyorum
Tubatgn matematikcianneee Bende bekliyorum canım takipli olduğum hastane son ana kadar bekliyor müdahele etmiyor sıkıntı olmadığı sürece
bluemom_ Benim açılmam ilerlemedi. Nişan geldi su geldi açılma ilerlemedi. Spinal sezaryen oldum 37+2’de🙏🏻 İnşallah sizin ilerler🌺
Duygunur007 Tubatgn ilk gebelik ise açılma hemen olmuyor 35 haftamda 3cm açıklık vardı 1ay öyle durdum sonra kordon kısalığı ve 2tur dolaşık olduğu için mecburi sezeryan oldum yani dicem yüksek sancıyla acilman olmaz ise sezeryan yapiyorlar
Ozlemcyln Tubatgn hemen sezeryan düşünmeyin lütfen benim şuan 35+5 3200gr bebek tombul oğlum benim o zaman hiç beklemem lazım normal nasıl doğuracak diye düşünmeyin merak etmeyin 4200 -4300 doğuran bile oluyor
Tubatgn Ozlemcyln Sezaryen istemiyorum canım zaten hep normal doğum istedim. Ama kiloyu her geçen gün iyi alıyor benim oğlan umarım sezaryene dönmem 🥲
___ozlm___ Ozlemcyln sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Benim ilk hamileliğimde oğlum çok çok iriydi doğum zor oldu şimdi korkuyorum kendi kiloma dikkat etmeye çalışıyorum. İnşallah kolay doğumlar olur. İsminiz Özlem ceylan mı adaşım olduğunuz için yazmak istedim 😊
kahvekokusu_ rubeyyisarah sabah 10 da nişanım geldi . Çok çok hafifte adet sancısı şeklinde karın ağrım oluyo . 10 dakikada 1 popoma gaz sıkışması sancısı giriyo ama 3 5 saniye sürüp gidiyo . Anlamadım şimdi nasıl anlıycam doğum sancısını . 10 dakikada bir olması ve 3 5 saniye sürmesi kafamı karıştırdı .
rubeyyisarah Tubatgn canım ben de 39+4’üm aynı dediğin gibi her şeyi yapıyorum. Yalancı sancılarda gelip gidiyor ama belli bir şey yok bebişin kilosu da günden güne artıyor alhamdulillah 🥰 ama akışına bırak belki en az 1,5 haftan daha var.
Tubatgn rubeyyisarah Aynen canım ben çok ağrı sızı çektiğim için bu kadar çabalıyorum. Yoksa isterse 41’de doğsun oğluşum ama yürümem engelleniyor artık işlerimi halledemiyorum ve bedenen*ruhen çökmüş durumdayım 😵💫