Eldgrn Tubatgn olsun sağlıkla gelsin de inşallah ağrılar sızılar kesilir gelmeyecekse boşa çekme o ağrılari
Oznur-96 Tubatgn ananası deneyin bide isterseniz oda açıyomuş yürüyüş önemli yormak gerekiyormuş kendini biraz
2prensesannes Tubatgn benim 34+3 agridan acil de yats yaptı 2 cm açılma var 2 sezeryanlym bana normal yapabilirsin dedi acıya dayanikliysan dedi bende o cesaret yok
Rabia06 Tubatgn evet canm denemkte fayda var ben 2. Kızımda akşamı ananas yedim sabah sancıyla uyandım hastaneye gittim akşamı dogurdum 🙊🤗
Tubatgn 2prensesannes Ssvd yapan çok var canım belki sende yapabilirsin ama cesareti edemem diyorsan zorlama
Tubatgn Rabia06 Psikolojik mi bilmiyorum ama oğlan çok hareketlendi ve kasılmalarım var 😂 kız eğer doğurursam sayende ha hemen gittim yedim ananas 😄
Rabia06 Tubatgn cane dogurursan eğer banada dua et bizde 34 haftalıgız rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sıcak duşa gir biraz daha ye ananas
hayallliiim Tubatgn kız varmı açılmaaaan ay çok iyi benimde açılma yok sancı kasılma var 39+1 3350 dedi kiloya da