Yulos binnur64 helal olsun tebrik ederim 👏🏻 11. haftada 3 kilo almış ve zaten halihazırda kilolu biri olarak kendimi toparlamam gerektiğini fark ettim. Bilgiler için teşekkürler kızlar 🌸
binnur64 Yulos ben normalde yediğimde hemen kilo alan biriyim ve diyet yaptığımda da asla veremiyodum diyet yapmayı başaramıyodum çünkü eşim de gülüyodu kilo veremeden hamile kaldın diye olsun dedim napalım yeterki bebiş sağlıklı olsun ilk haftalarda bulantı çok fenaydı o yüzden kilo verdim şuan 53 kiloyum iştahım hâlâ yerine gelmedi sabah 1 tane haşlanmış yumurtayla doyuyorum akşam da sadece salata yesem yetiyo bana
Serklajligebelik 2 aydır sadece yatıyorum . 28 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım . Zaten erken doğum riskim var. Hep de yatıyorum . Kiloyu şuan eennn son dert edilecek şey olarak görüyorum
Daisy0000 Halimeertkn 21.haftadayım 5.5 kg aldım. İlk üç ay aldım hepsini. 49.5ile hamile kaldım.. Açken başım dönüyordu o yüzden yedim mecburen
Esrahmet binnur64 ben yumurta bile yiyemiyorum hiç birşey yemesem aklıma gelmiyor acayip bulantım var ama😔
YLD_95 Halimeertkn bende aynı canım. Doktorum iyi gidiyorsun dedi. Bende mide bulantısı vs. Hiç olmadı çünkü
Pamukipliki Damla0207 yalnız değilsin ben geldim 😂😂😂 3 kilo almıştım bu hafta diyete başladım 60 da sabit kalsam iki üç ay daha ne isterim 😂😂😂
binnur64 Esrahmet yumurtayı ben de sevdiğimden değil de bebişe kilo aldırsın diye yiyorum yoksa başka kilo aldırcak bi şey yiyemiyorum :(
Cns22 Haftamdayim 3 kg aldim. Tup bebek oldugu icin hic yerimden kipirdamadim. Artik 3 aylik olduk yürüyüşlere basladim
Senel6767 Halimeertkn 74 ile hamile kaldım sonra 68 düştum şimdi 26 hafdamdayim 72 olmuşum bu durumda 4 kilo almişmı sayiliyorum acaba🤔
dyt_gulcay Senel6767 gebelik boyunca 2 kilo verms oluyorsunuz. Gebelik öncesi ağırlık ve simdiki ağırlığınız baz alınır.
Yulos Midesi bulandıkça kraker, simit, tost yiyip kilo alan yok mu yaa? 4 saat bir şey yemesem midem kazınıyor, yemek zorunda kalıyorum. Bende bir sıkıntı olabilir mi kızlar?
Ruvii Yulos yok kuzum daha neler ne sıkıntısı olacak. Kilo dediğimiz çokta önemli bir şey değil kızlar Allah nasip ederse çocuklarımızın peşinde koşarken veririz o yüzden bunlara takılmadan yeyin için mideniz alıyorsa.
liceslices11 Yulos ben de ilk 2 ay 4 kilo aldim bulantidan sadece kraker ve karbonhidrat turu yedim simdi bulanti gecince saglikli beslenmeye dondum kilo almam da durdu 😂cok korkuyorum kilo almaktan
binnur64 Esrahmet anlıyorum sizi bu zamanlarda geçicek inşAllah ama bebişlerimiz için zorla da olsa bi şeyler yemek zorundayız
Esrahmet binnur64 benim ilk dogumumda doğuma kadar devam etti maalesef hiç umudum yok benim o yüzden 😳