Csknaz Burcu-34 hiç korkmayın bende 1 buçuk sene önce sezeryanle yaptım ve çok korkuyordum şükür korktugum gibi geçmedi şimdi 2. Hamilyeyim sadece ikisine nasıl bakıcam düşüncesi var 😇
Csknaz Ysm0307 korkmayın bende sezaryenle dogum yaptım 1 buçuk sene önce çok güzel geçti ertesi gün evde temizlik yaptım kendinizi direk yuremeye verin yeterki yoksa yattıkça kalkmak istemezsiniz sürekli yürüyün
Ysm0307 Csknaz beni yoğun bakım a alacaklar ve 15 gündür hastanede ev dışında kalkmadim yürümek zor olacak o yüzden
Bortubocek Ysm0307 @sadett @Burcu-34 @Sema88 @bluepoint Hepimiz ayni gun doguruyoruz ..39+1 ..benim 2.sezeryanim olcak spinal yapacağım sabah 8 30 da..Allah yardimcimiz olsun..
Ysm0307 Bortubocek güzel ellerden kavuşalim bebeklerimize inşallah hayırlısıyla kolaylıkla en erken hafta da olan benim ki olacak inşallah bebeğim kuveze gitmez bende yoğunbakima gitmem de ayrilmayiz
Burcu-34 Bortubocek amin hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşalım inşallah 38+4de olucak benimde sabah 7.30da yatışım gerçekleşecek ☺️🤲🏻
Ysm0307 Bortubocek bugün kahvaltimi yaptım artık bu saatten sonra katı birşeylerle.beslenmek istemiyorum bı de kabızlık sorunu yaşamayım dikişlerle diye
Meris2304 Ysm0307 benimde 14 şubat 38+1 spinal sezeryan olucak ilk gebeligimde komple bayiltilmistim şimdi nasıl olucak bilmiyorum
Ysm0307 Meris2304 bende bari sezaryen 14 Şubat olsun diye içimden geçirmiştim ama burda doktora soyleyemedim
nez10 Ysm0307 bende 14subatta sezeryan olcam ilk yasayan cocularım olcak korkuyorum travmaların depreşti