nurucararslan Ceydadefne1 bugün nst ye girdim ağrı çıktı gözüktü şiddetlenirse gel dedi doktorum alalım bgn dedi öğlen yine nst ye giricem duruma göre ya bugün yada yarın alacak 🙄🙄 değişik ruh halleri içine girdim😒 36+5 im
Ecrindemet 36+5 olduk.Haftaya carsamba kontrolumuz var beklemedeyim.Acayip kasilmalarim oluyor.Onun disinda hicbir belirti yok.Akintimin rengi degisti ve kokusu var.O beni korkutuyor sadece.
kymkkymk2106 Ceydadefne1 dündendr. Düzenli kasılmam var bebek taş gbi olmş adet ağrısı var bide sağ kalçamdan çıkmayan kramp baklm artk devam eder inşallah bu arada 38+4 teyiz
Ceydadefne1 kymkkymk2106 dedikleriniz bende var solumda toplaniyo karnim yamuk oldu uzanın ca kalkmiyorum kramplrdan
Kaderyas0327 Asya_2402 kanala girdiğini anlayabildin mi peki yani ne gibi ağrıların oldu ben de 38+4 üm ama gelen giden yok🤦🏼♀️
Sehererkull 36+5im bu gun cati muaynesi yapicak doktor 🙈 korkuyorum belime batmalar oluyor arada kasiklarimda adet sancisi gibi oluyo bebek hala yukardaydi gecen hafta indiginide hissetmiyorum midemde sagolsun 😀 bide mukus akintim artti koyu koyu geliyo
Bulutalazinannesi Babydr canım benim de midem çok ağırıyor bide aşırı ishal durumu var. Midemin ağrısını belime hırka bağlayarak geçirdim sende dene istersen işe yarar belki. İnşallah iyileşirsin
Ceydadefne1 SibelDmrci ilk cocuk sanirim sizinde vala anlam veremiyorum bende ama iki gündür surekli bi agri migde bulantisi felan oluyo😓
SibelDmrci Ceydadefne1 mide bulantısı bende de oluyo. Yarın kontrol var bakalım sorcam doktora ne diyecek.
Ceydadefne1 Nesoo bende bu sabah kalktim sol tarafima toplanmisti karnim resmen yamuktu ve serti son zamanlar ya normal heralde
Ceydadefne1 Babydr benim bi arkdasim da sizin gibiydi gun verdiler giti sezaryan icin iki gun yatirdilar üçüncü gun normal oldu allah goblunuze gore verir ins
Ceydadefne1 Sezen07 bende diyom artik gel kizim bide geceleri 3.4 gibi hareketlrinden beni uyandiriyo diyom kizim sen dogmadan gece mesaisine hazirliyon beni 😊
Sezen07 Ceydadefne1 Ole derler ya gece kacta uyanirsa dogunca da ole olur diye yine aynı saatte kalmaz inşallah 🤗
Ceydadefne1 sefikaDeveci ben bu uc haftadir surekli asagidan muayne oldum bide demir gibi bisy soktular 😐